local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izspiest naudu. Rīgas satiksme + Policijas veiktais likumpārkāpums!185

Sveicināti spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu. Diemžēl šoreiz raksts par tiešām ļoti nesmuku situāciju no Rīgas Pašvaldības policijas un Rīgas satiksmes puses.

Pat ja tas viss kautkā ir padarīts likumīgi, tas noteikti nebija ētiski un ir sabiedrības nosodījuma vērts! (legalizēts rekets)

PS: Jautrākais, ka pats situācijas vaininieks (šoferis kurš biļešu reģistrotoru nobloķēja), sarunā tā arī neiesaistījās. Un vai ir tāds likums, kas nosaka kādā laikā drīkst nobloķēt reģistratoru? Tikpatlabi tad jau pēc 1 sekundes var nobloķēt un tādējādi RS satiksme var apzagt visus autobusā iekāpušos pasazierus.

PSS: Interesants pavērsiens. Nelikumīgi iegūtā deklarētās dzīvesvietas adrese ir soda kvītī nepareizi ierakstīta, kas līdz ar to nozīmē, ka juridiski soda kvīts nav derīga, jo visi tās lauki nav pareizi aizpildīti (nerunāsim par to, ka nav mana paraksta). :D

1147 10 185 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 185

0/2000
Viņš ir tikai 1)psiholoģiskajai iebiedēšanai.2)tikai kā miesassargs kontrolieriem,ja kāds sadomā ar tiem kauties.Bet viņam nav tiesību tevi aizturēt.
1 0 atbildēt

Izskatās neprecīzu dzīvesvietas adresi nosaukuši. 2 vārdus sarakstīja kopā, kas nozīmē, ka automātiski tā jau ir cita adrese. Sīkums, bet juridiski tas nozīmē kvīts nederīgumu.

1 0 atbildēt

Un atkal, šis likums ir attiecināms uz visiem starpilsētu pārvadātajiem, proti, viss, kas nav RS. :*

Googli lietot ir forši, bet bāzt visu, kas izlec pēc kārtas gan nav.

1 0 atbildēt
Nu paraudāt paraudāji, a iesniegumu uzrakstīji prokuratūrā par policijas pārkāpumiem!? Vai pietika spokos pačīkstēt.
1 0 atbildēt
Lol raksts ir garīgi garām. Nepilngadīgām personai kurai ir mēnešbiļete sods ir 3 euro tā nav izspiešana. Par to ka ja uzreiz maksā tad 20 vai 30 (neatceros) un ar līgumsodu ir +10euro. Nestāsti muļķības. Pats braukāju pa zaķi, esmu daudz lamājies ar kontrolēm un Inu ko ka darīt, ka izvairīties un visu. Kā arī policija drīkst nodot 3.personai datus (t. I.) kontrolei, pieņemts jauns likums. Vienīgi to ka tiešām nevarēji nopikstinst viņiem vienalga jo pa katru noķerto viņi saņem 3euro papildus algai. Viņi tādas *pasakas * arī dzird tie kas brauc jau stundu ar autobusu. Bet viņi jau nezin vai tu iekāpis pieturu pirms reida... Tak padomājiet loģiski
1 0 atbildēt

Rekur video. Latviesi nemaksa nevienu kapeiku, ne vilciena ne sabiedriskaja.

Bistams, bet labs protesta veids - http://spoki.tvnet.lv/video/Latviesi-uzjautrinas-uz-braucosu/786821

1 0 atbildēt
Un ja par tiem 20 eiro cilvēks nedēļu ēd, ko tad? Sākt kaķus ķerstīt?
1 0 atbildēt

A tu pēctam kaut kādu sūdzību uzrakstīji? Protams, ka tie 20 eiro nav īpaši liela nauda, bet tev varbūt tikai 20, a citam, kas vispār neko nesaprot (atšķirībā no tevis) var vienkārši paprasīt uzreiz 100!

1 1 atbildēt

Tāpēc es šogad iestājos Rīgas pašvaldības p., lai šādus idiotismus kaut cik sakārtotu, labi, neko viens pats es neizdarīšu, bet ar kautko ir jāsāk. Es 110% esmu raksta autora pusē, tie policisti nav apmācīti un daži tur ir tapēc, ka citu neko dzīvē nejēdz un kontrolieri ir lohi, tikai to vien zin kā klausīt savam barotājam un aizmirst kaut vienkāršāko ētiku un pieklājību pret iedzīvotājiem    emotion  

1 1 atbildēt

Satversme ir iedomāta? Par šo tu vari nonākt Drošības policijas redzeslokā, ka noliedz satversmes spēku emotion

0 0 atbildēt

Ušakova kungs, tas esat jūs? emotion

1 1 atbildēt

Vispār tā bija dienas izrāde. emotion Tik jautri skatīties, ka daži te cenšas attaisnot likupārkāpumu iebraucot dziļākos un dziļakos melos. emotion

0 0 atbildēt

Un lūk par to man bija kaŗtīga saruna ar policistiem, bet viņiem bija pilnīgi vienalga. Tā kā arī par šo nāksies ar juristi parunāt, lai par šo kā līdzdalībnieki likumpārkāpumā tiek noštrāfēti arīklatesošie policisti. Tas kas tur notika bija RS un RPP kopīgi pastrādātais noziegums.

0 0 atbildēt

Pašvaldības policijai nav nekādu tiesību sastādīt protokolu par braucienu RS sabiedriskajā transportā bez biļetes. Kopīgie reidi tiek rīkoti, lai kāds, kuram pofig uz kontroli, vienkārši neizkāpj ārā un neaiziet projām. Pašvaldības policija nav RS darbinieki. Šādu protokolu var sastādīt vienīgi sabiedriskā transporta kontrolieris, kuram, savukārt, nav LIKUMĪGU tiesību prasīt kādam uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Viņi nav nekas, negribi maksāt - kāp arā un ej projām. Arī likumīgu tiesību kādu aizturēt viņiem nav. Tu drīksti pieprasīt, lai RPP darbinieki neizpauž tavu vārdu/uzvārdu/personas kodu trešajām personām. Ja tu neiebildīsi, tad viņi, protams, visu ''nolies'', bet ja tu vēlāk iesniegsi sūdzību ar pierādījumiem, tad visiem vienkāršāk tevi palaist uzreiz vaļā.

1 1 atbildēt
Mēs automašīnām lietojam video reģistratorus. Neredzu iemeslu, kāpēc nelietot vienu ikdienā. Tehnoloģijas atļauj. Nepārsteidzoši, negadījumi ar cilvēkiem notiek biežāk, nekā ar auto, un sekas var but smagākas par materiālajām.
0 0 atbildēt

zaķiem.lv

0 0 atbildēt
Nekāds pārsteigums. Gan Rīgas Satiksme,gan Latvijas Policija bieži rīkojas pret valsts likumiem.
0 0 atbildēt

mmmm, nu nezinu, klāt nebiju, neredzēju, bet šķiet, ka Andrītis tik pakašķēties sagribēja.  

Izvelc talonu laicīgi, iekāp, nopīkstini, no problem.

Bet nu priekš raksta tev labi sagājis emotion 

0 0 atbildēt

Nu ja. Tiesības pieaicināt policistu. Bet viņam nav tiesības nodot šo informāciju par mani bez manas atļaujas trešajām personām. Kautkādiem SIA. Un lūk tas tika pārāpts!!!

0 0 atbildēt

125. Ja pasažieris atsakās maksāt līgumsodu un šo noteikumu 123.punktā minētajā kārtībā nevar kontrolierim uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, kontrolierim ir tiesības pieaicināt policijas darbinieku šā pasažiera personības noskaidrošanai vai izmantot šo noteikumu 126., 127. un 128.punktā minētās tiesības.

------------

Tieši tā. Tiesības paaicināt. Bet Policijai nav tiesības nodot personas kodu bez atļaujas. Un kas bija tik nepareizs?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »