local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izspiest naudu. Rīgas satiksme + Policijas veiktais likumpārkāpums!185

Sveicināti spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu. Diemžēl šoreiz raksts par tiešām ļoti nesmuku situāciju no Rīgas Pašvaldības policijas un Rīgas satiksmes puses.

Pat ja tas viss kautkā ir padarīts likumīgi, tas noteikti nebija ētiski un ir sabiedrības nosodījuma vērts! (legalizēts rekets)

PS: Jautrākais, ka pats situācijas vaininieks (šoferis kurš biļešu reģistrotoru nobloķēja), sarunā tā arī neiesaistījās. Un vai ir tāds likums, kas nosaka kādā laikā drīkst nobloķēt reģistratoru? Tikpatlabi tad jau pēc 1 sekundes var nobloķēt un tādējādi RS satiksme var apzagt visus autobusā iekāpušos pasazierus.

PSS: Interesants pavērsiens. Nelikumīgi iegūtā deklarētās dzīvesvietas adrese ir soda kvītī nepareizi ierakstīta, kas līdz ar to nozīmē, ka juridiski soda kvīts nav derīga, jo visi tās lauki nav pareizi aizpildīti (nerunāsim par to, ka nav mana paraksta). :D

1147 10 185 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 185

0/2000

Ekhem, nano-ūdeņi?

4 0 atbildēt
Visas problēmas pamatā ir NETAISNĪBA.tas ar izraisa visu šo konfliktu.Tu iekāp autobusā kurā nav kur apsēsties,jo visas sēdvietas ir aizņēmušas ķotkas kas brauc par brīvu.Skolnieki ar pa brīvu.No tiem kuriem jākompostrē to dara retais.Līdz ar to tu esi idiota lomā kam jāapmaksā par visiem.Transports regulāri kavējas.Pakalpojuma kvalitātes nav.Tu jūties vienkārši draņķīgi to visu apzinoties,un vēl to ka tava nauda aiziet prokremliskās partijas barošanai.Kā būtu taisnīgi?Nu laikam jau līdzīgi kā Tallinā,kur valdība atradusi iespēju sabiedrisko teansportu nodrošināt par brīvu pilsētas iedzīvotājiem.Arī šeit tā varētu,JA GRIBĒTU.Bēgļu pabalstiem tak naudu atrada.
4 0 atbildēt
Padoms:ja tev nav nopīkstināts talobs tad nekad,nekādos apstākļos,pat ne uz sekundi nedod kontrolierim rokās savu e-talonu.Viņš to vienkārši atņems.un vairs neatdos.Vienalga cik tur būs braucienu.Paņems,un vairs savu e- talonu neredzēsi.Tāpēc nekad to nedod viņam rokās.Pat ja teiks lai iedod tikai uz sekundi.Nu,tas tajā gadījumā ja neesi to nopīkstinājis.Informēts-pasargāts.
3 0 atbildēt

Haha, atradies gudrais runātājs- dīvānā pirdējs. Ko darītu, ja pašam tā sanāktu? Pats ne ar ko neatšķiries.

3 0 atbildēt
es vnk nebraucu ar to banditu transportu.
2 0 atbildēt

Es LV nedzivoju bet atvalinajumaa ja bus darishanas LV speciali provoceeshu, principa doma provoceet shadi, nopirkshu bileti pie shofera un sasmalcinashu ta ka ja kontrole iekaps tad viniem bus puzle jaliek kopaa... nekur jau nav rakstits ka biletei jabuut vienaa gabalaa, respektiivi tiirs, kapt aaraa vini man ari nevares pieprasiit, jo bilete bus tikai 101 gabalaa... pie kkaadas neadekvaatas uzvedibas, lai ta butu kontrole policija vai apsargs sekos tiesu darbi... nauda ir, laiks arii, man patiik meklet kashki itsevishki ja zinu ka man taisniba.

Pr to nenopikstinashanu man reiz ari taa bija, tikai tas ka bilete bija uz visu dienu, nopikstinaata jau bija kad pirma reizee braucu bet kkaa naakamaa reize aizmirsu, man velejas pieshut sodu maksaat jo tipa bezbiletnieks esot, nenopikstinaju, bet kur logika? bilete uz 24 stundam, pirms paris stundam nopikstinaats, tatad man vel bija apmeram 22 stundas, nu aizmirsu nopikstinat, mani tas krata? pasutiju vinjus taa rupjaak, shie draudeja ar policiju, bet Es pateicu uz priekshu, piemineshu ari to ka man prasija tais laikos 10Ls maksaat, bet tad pieliecas pie auss un iechuksteja ka ar 5Ls pietiks, un pa manam tas izskatijas pec luuguma atpirkties ar mazaku summu kuru neregistrees.

5 3 atbildēt

Vienkārši jāatzīst, ka esam tāds kā aunu bars, kuru tas viss apmierina, un katrus četrus gadus ievēlam vienus un tos pašus lunahodus pašvaldībā. Šie lunahodi neatlaiž RS vadību, jo baro taču. Un šie lunahodi prot ļoti PIEKLĀJĪGI slaucīt kājas pret jūsu sejiņām. Tā ka - par ko bazars? Cilvēcīgi - žēl, bet viss ir likumsakarīgi.

2 0 atbildēt

Raksta autor, tu esi sapinies ,mazliet, savā meistarībā.... 

2 0 atbildēt

Vpi*du to Rīgu, labi ka tur nedzīvoju. Jau uz mājām normāli nevar aizbraukt...

2 0 atbildēt

Tieši tā! Tas pat nav administratīvais pārkāpums. Par to pienākas tikai līgumsods.

1 0 atbildēt

Izskatās neprecīzu dzīvesvietas adresi nosaukuši. 2 vārdus sarakstīja kopā, kas nozīmē, ka automātiski tā jau ir cita adrese. Sīkums, bet juridiski tas nozīmē kvīts nederīgumu.

1 0 atbildēt

Jau sen zinams, ka RS ir pi*arasti kuriem ka tik vairak naudas izsukat ara. Pasi brauka ar jaunam masinam un oar degvielu nemaksa. Runajot par RPP. Ta tak ir ta pati Rigas Dome, vini jebkuram pardosies par 5 latiem. RS ir nauda, Rigas Domei ir lidzekli tas izspiesanai. Vot un visa shema.

2 1 atbildēt
Lol raksts ir garīgi garām. Nepilngadīgām personai kurai ir mēnešbiļete sods ir 3 euro tā nav izspiešana. Par to ka ja uzreiz maksā tad 20 vai 30 (neatceros) un ar līgumsodu ir +10euro. Nestāsti muļķības. Pats braukāju pa zaķi, esmu daudz lamājies ar kontrolēm un Inu ko ka darīt, ka izvairīties un visu. Kā arī policija drīkst nodot 3.personai datus (t. I.) kontrolei, pieņemts jauns likums. Vienīgi to ka tiešām nevarēji nopikstinst viņiem vienalga jo pa katru noķerto viņi saņem 3euro papildus algai. Viņi tādas *pasakas * arī dzird tie kas brauc jau stundu ar autobusu. Bet viņi jau nezin vai tu iekāpis pieturu pirms reida... Tak padomājiet loģiski
1 0 atbildēt

Rekur video. Latviesi nemaksa nevienu kapeiku, ne vilciena ne sabiedriskaja.

Bistams, bet labs protesta veids - http://spoki.tvnet.lv/video/Latviesi-uzjautrinas-uz-braucosu/786821

1 0 atbildēt
Un ja par tiem 20 eiro cilvēks nedēļu ēd, ko tad? Sākt kaķus ķerstīt?
1 0 atbildēt

Un atkal, šis likums ir attiecināms uz visiem starpilsētu pārvadātajiem, proti, viss, kas nav RS. :*

Googli lietot ir forši, bet bāzt visu, kas izlec pēc kārtas gan nav.

1 0 atbildēt
15. Speciāli viņi stāv pie kapiem, jo, ja iekāpj Lomonosava ielas pieturā kas ir pitms krustojuma, tad nevar uzspēt nopikstināt , bieži ir bijis tā, ka meitenes nevar no somas izvilkt maku un to talonu nopikstināt, tāpēc vienmēr turu pa rokai pirms iekāpšanas.
1 0 atbildēt

Vispār ja izlasīsi rakstu, sapratīsi, ka citādi pasniegts emotion

Bet nav noslēpums, ka RS bija iesaistīta pedofīlijas skandālā tās darbinieka sakarā emotion

1 0 atbildēt

Domāju aiziet uz iecirkni un pieprasīt lietas izskatīšanu, iekšējo izmeklēšanu. Ja tas netiks ņemts vērā, tad jau iešu pie drošības policijas, jo tad būtu pārkāpta satversme. Tā kā iesaku to darīt ar citiem emotion

3 2 atbildēt
Vienkārši..kontrolieri nevienam nepatīk.. kā arī policisti. Protams,labi,ka viņi it, bet tas jau nenozīmē,ka viņi nevar cūciski uzvesties!
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »