local-stats-pixel fb-conv-api

Īsi un konkrēti fakti, kāpēc Krievija mūs neieredz!121

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu! Šodien kautkā pēkšņi uznāca iedvesma izveidot rakstu, kurā salīdzinu Krieviju, ES un Latviju pēc Latvijas prokrievisko komentētāju un viņu elku izteikumiem.

Nu tad ievērtējiet, kas sanācis!emotion

1907 24 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

Visiem ,kam patīk slavināt un lielīt krieviju ,iesaku šī cilvēka kanālu ,tas ļoti ātri izkliedēs jūsu iedomas par krievijas labklājību un varenību  emotion 

https://www.youtube.com/channel/UCDbsY8C1eQJ5t6KBv9ds-ag

3 1 atbildēt

Mana ome reiz aizbrauca uz krieviju ekskursijā. Viņai paprasija no kurienes viņa atbraukusi-no Latvijas. Uzreiz viņu tur nolamāja saukaja par fašisti ut.t. Secinājumus varat izdarīt paši.

3 1 atbildēt

Vienīgais iemesls ir savi kompleksi, kas jārealizē pazemojot un visādi apvainojot citus.

Pie tam, tas tiek darīts pat valsts līmenī. Lai Krievijas pilsoņi nepadzītu korumpēto varu, diendienā tiek skaidrots, ka visi un visur citur sliktāk, bet, ja labāk, tad noteikti ir kādi citi sliktumi. Tiek klārēts, ka tikai pateicoties Krievijas korumpētajiem politiķiem Krievijā ir labāk. Un daļa pat tam notic.

Vēl daļa tic pat acīmredzamām muļķībām, jo paši izjūt ļoti lielus kompleksus un cenšas tādējādi tos kompensēt. Tāpēc, ka neskatoties uz verdzisko, nežēlīgo un nožēlojamo pagātni, tik ļoti gribas ticēt savai pārcilvēcībai.

Tas tā kā noķertam zaglim, kurš grib izlikties par nesavtīgu labdari, apgalvojot, ka nozagtās lietas patiesībā pieder viņam un viņš tās ness bērnunamam.

Proti - ar to gribu teikt, ka šī naida slimība nebeigsies nākamajā dienā, kad to vairs neizplatītu Krievijas masu mēdiji, politķi, "vēsturnieki". Tur vēl vajag arī izglītoties un paiet kādai paaudzei bez propagandas ietekmes.

2 0 atbildēt
Nu jā, ja krievi tevi cauru dienu priekšā ņem, tad tu jau nemaz neredzēsi kādi deģenerāti šie ir...
2 0 atbildēt
Krievi ir stulbi dzērāji!
2 0 atbildēt

Ļoti labi aprakstīts, interesanta lasāmviela.

Nelielu kļūdu gan pamanīju: 7. Secinājumos "Eiropa" ar mazo burtu.

2 0 atbildēt

Tāpat ir saites no ru informācijas avotiem emotion

2 0 atbildēt

Kā punkts uz i!! emotion

2 0 atbildēt

Ja godīgi es gaidīju - īsi un konkrēti emotion

3 1 atbildēt
Kapeec krievi ieniist Latviju? Nedomaaju ka vinji ieniist latviju bet latviesus gan . Mees esam tik maz bet izblaavusies pa visu pasauli cik krievi ir slikti.
3 2 atbildēt

Krievi ienīst Latviju, jo kad sunim nav ko darīt viņš laiza olas.

1 0 atbildēt

Tiešām lielisks raksts!

Riebjas klausīties Latvijā dzīvojošo krievu Krievijas slavināšanā, kuri saklausījušies propogandu. Lai brauc uz savu dārgo Krievzemi, nevis gudri di*š atrodoties citā valstī.

1 0 atbildēt

Nu kur ir jālien emotion man visp pajāt uz krieviju tāpat kā viņai uz mums turklāt uz viņu diršas mazss kukainis pašlaik emotion un tieši labi ka viņi neizmanto internetu emotion tie kas nedzer un nav urlas viņi ir gudrāki pa mums, piedevām Nevis krievi ienīst latviju bet PSRS atkritumi kas te ir palikuši, īsti krievi mīl zemi kurā dzīvo, + man vairāk palīdzējuši nekā brāļi latvieši kas tik rok bedres man zem kājām...Da bļed es visp nesaprotu Visi ir cilvēku rase, kapēc jājāsas vienam ap otru... Un kāda starpība ka te krievi dzīvo un viņiem te nepatīk te reāli latvieši paši ienīst latviju aizjājot dzīvot UK vai īriju jo nevar te ķip nopelnīt, kas pa problēmām? Uztaisam normālas darba vietas. un neviens krievs nesūdzēsies pa latviju un latvieši ar kā nodevēji neaizjās no latvijas... Es vispār esmu ja kāds aizbrauc no latvijas saplēst pasi lai neatgriežas ja viņam tur labāk dzīvojas jo Vot tā ir nodev;ibaemotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
PaŠreiz, paŠreizējais.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Par to, ka ES ir morāli pagrimusi nav šaubu! Diemžēl arī Latvija grimst. Ar katru gadu dziļāk un dziļāk.
0 0 atbildēt
Cik saprotu tavi vecāki runa krieviski ar viņu ?
0 0 atbildēt

nu vecīt ja tu pats visu šito atradi un sakārtoji kārtīgā tekstā tad tu esi ģēnijs!!! Un ja es ari uzskatu ka krievijas propaganda ir viena liela melu mašīna kas zombē cilvēkus.

0 0 atbildēt

Un man jautājums . Ko jūs domajat par karu ukrainā.Un ja jūs zinat kas notika pirms 2. pasaules kara, kad Hitlers anektēja čehoslovākiju un austriju, vai tas jums neliekas līdzīgi?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »