local-stats-pixel fb-conv-api

Īsi un konkrēti fakti, kāpēc Krievija mūs neieredz!121

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu! Šodien kautkā pēkšņi uznāca iedvesma izveidot rakstu, kurā salīdzinu Krieviju, ES un Latviju pēc Latvijas prokrievisko komentētāju un viņu elku izteikumiem.

Nu tad ievērtējiet, kas sanācis!emotion

1907 24 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000
PaŠreiz, paŠreizējais.
0 0 atbildēt
Es krievus neiredzu tikai tapēc ka lielākā daļa no viņiem ir idomīgas urlas un nemāk latviski... Un es aizeju uz futbola treniņu treneris krievs un visi kas tur trenējās bija iedomīgas urlas tapēc es aizgāju aiziet uz basketbola treniņu krievu bars un hokeja treniņā arī bars ar krieviem un neviens nemāk latviski
0 0 atbildēt

pateikt "Krievija mūs neieredz" ir tikpat nepārdomāts propogandisks sauklis kā plakāts Krievijā kurā apgalvots ka Lavijā valda nacisms. Manuprāt problēma ir tamī ka Krievijā pie varas ir cilvēki kuru inteliģences līmenis ir krietni zem vidējā, es tā, piemetot vēsturisko aspektu. Redz, vienmēr būs plaisa starp čaklu, strādājošu un inteliģentu cilvēku un piem. rajona urlu ar trīsklašu izglītību. Un attiecīgi matemātika vienkārša -  ja pats neesi spējīgs kautko sasniegt dzīvē, tad tas ir jāatņem tiem kam tas jau ir.  Aptuveni tāda ir Krievijas valdošo prātu loģika. Neskatoties uz ārprātīgajiem Krievijas teritorijas plašumiem, viņi ir par slinku lai kautko iekoptu, tapēc viņuprāt vieglāk ir atņemt jau kautko gatavu. Savukārt Krievijas sakarīgākā daļa sekmīgi tiek ierobežota kustībās un izteikumos. Sak, tauta ir aunu bars un tādu vieglāk vadīt.

1 1 atbildēt

Latvijas pensionāri nesaņem tik lielas pensijas un pat ne tuvu,ja vien nav strādājuši kādreiz augstos amatos...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Par to, ka ES ir morāli pagrimusi nav šaubu! Diemžēl arī Latvija grimst. Ar katru gadu dziļāk un dziļāk.
0 0 atbildēt
OMFG, ES REDZU ATSAUCES!!! Beidzot normāls raksts ar interesantu tēmu un kvalitatīvs. Yay! ^^
0 0 atbildēt
Cik saprotu tavi vecāki runa krieviski ar viņu ?
0 0 atbildēt

*KAUT KĀ

0 0 atbildēt

Krieviem pat propaganda ir tik neticami zemā līmenī,ka ticamība ir tik pat liela ka šeit - https://www.youtube.com/watch?v=vBlFCH0d3o4

0 0 atbildēt

5. Nav tasinība, salīdzinājumā ar zemnieku pārtiku , nevis importa pensionāriem ir daudz lētak. Ja salīdzini,gan komunālos, gan graudu ,piena u.c produktus  .  7.Itkā LV nesauc Krieviju un krievvalodīgos arī dažādos vārdos.... Šīm arī piekrist nevar.  8. Itkā tu nedzīvo propogandā, no sorosiešiem tas pats no rus valodigajiem u.t.t??? cmonn, katrs mēiģina nozombēt iedzīvotājus, un nevajag muldēt cik tikai viena valsts ir slikta. Aplūko parko vissvairāk raksta un kuru valsti, spoki.lv vai tvnet u.c slikto tikai par vienu , tāpēc ir nepareizi nīdēt ,ja pat tu raksta autors propogandē emotion Pārējiem punktiem gan piekrītu.

0 0 atbildēt

Latvietis. Es tevi ari!

0 0 atbildēt

pensionaariem zaales krievijaa maksaa liidz 700% leetaak kaa latvijaa. ja veel ne vairaak. ja kas pensionaari vairaak teeree naudu uz zaaleem ne paartiku.

1 2 atbildēt

Par sava viedokla izteiksanu izraidit no valsts. Lol. Ko tadu var tikai pateikt berns

0 1 atbildēt

Panem viena dolara banknoti. Zem nepabektas piramidas ir uzraksts "NOVUS ORDO SECLORUM"- tulkojuma no Latinu valodas- Jauna pasaules kartiba.     Atklata teksta vini to ir pasludinaajusi. 

0 1 atbildēt

Teiksu godigi< Vemt sagribejas lasot so sudu. 

Ta tik turpinat, turpini ticet visam ko rada TV. ("multenes"laikam tev ari liekas istas) 

Kur visi sie stulbeni rodas? Jus esat lielaka problema nacionalisti. 

1 2 atbildēt

Neko nesaku visiem cilvēkiem vajag izpausties un mums ir tjipo brīva valsts emotion  Es pa dienu redzu visur apkārt pa tv, radio, spokos delfos... utttt un vēl joprojam, cik slikta ir krievija un ka viņi jau gandrīz iebrūk. Un mani tas satrauc, ka tik daudz info- es teiktu pārāk daudz.  Intereses pēc paložņāju pa krievijas portāliem - nedēļas vēsturi izskatīju kā jau teicu vairākos rus portālos, maskavas ziņās un pēterburgas ziņas. Vienīgo ko tur atradis biju par 9 maija notikumiem un ka atbalstīs veterānus, man liekas latvijā cilvēkiem nav par ko cepties tāpēc kūdās uz kaut kā virsū...  Un mūsu tā sauktamie valsts kalpi to arī mēģina panākt, jo šķeltu valsti daudz vieglāk turēt rokā... kamēr cilvēki savā starpā strīdās, viņi var savas lietas darīt mums aiz muguras... Un jā neaizstāvu   nevienu, bet cilvēki krievijā ir laipni un izpalīdzīgi, man liekas ka šeit viss ir riktīgi uzskruvēts , un jau no maziem gadiem iemācīts ka krievi ir slikti, kaut arī tie paši krievi arī balsoja lai būtu latvija neatkarīga un bija viens mērķis līdz valdība visus pataisīja par nepilsoņiem, un tas arī bija sākums emotion tālāk jau pats par sevi aizgāja, naidošana un kūdīšana emotion visi cilvēki ir labi, un visas kultūras ir labas emotion 

1 2 atbildēt

lohiņš tuvredzīgais vien esi- aprobežota un tuvredzīga pasaules izpratne

0 1 atbildēt

Krievija - hu*ņa nepatik / ali runa latviski

1 2 atbildēt

tie nav fakti .raksts neatbilst nosaukumam.

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »