local-stats-pixel fb-conv-api

Feministes izveidoja provakatīvu fotoprojektu, lai noliktu vīriešus pie vietas40

109 0

Kas notiek, kad feministe mēģina parādīt to, ka viņa ir kaut kas vairāk par parastu baļķi, dēli un govi? Viņai karma kārtīgi iekniebj dupsī, jo to pašu var pateikt arī vīrieši.

109 0 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000
Hm... man liekas, ka sievietēm valstīs kā Saudi Arābijā vai Irānā ir daudz trakāk, un viņas varētu izveidot tādus foto projektus.
20 0 atbildēt

Interesanti kāpēc govij blakus nav sieviete kura ir resna kā govs? emotion

12 0 atbildēt

wtf. Lūdzu nevairojies.

8 0 atbildēt

Tas ka Latvijā nav kā Saūda Arābijā, nenozīmē ka  sievietēm šeit ir zelta dzīve. Saprotams, Feminacistes ir ipaša suga- rūdītas vīriešu nīdējas, bet tās feministes, kuras grib, lai viņas nesaskata kā  seksa objektus-staigājošus caurumus(kurām  to tik vien gribas, lai ieknieb dibuā vai ierāvis pie bāriņa meties virsū) vai neizmanto kā boksa maisus, viņu nostaja atbalstāma

8 0 atbildēt
Taisnība! Viņas pašas nezin ko grib!
6 0 atbildēt

Sieviesu logika: kam ir jaizrada pirmajam uzmaniba - virietim, kam jaaicina uz pirmo randinu - virietim, kas maksa par pirmo randinu - tas kas aicinaja (tatad virietim) utt. Respektivi - aplidojiet, pieludziet mus, bet mes tikmer attieksimies pret jums ka pret mesliem, BET taja pat laika mes gribam but vienlidzigas.

6 0 atbildēt

Domāju, ka to var pielīdzināt psihiskai saslimšanai (feminismu). Un bez tam - puse laulību tiek šķirtas un zēnus/topošos vīriešus audzina sievietes - tāda ironija, ka viņām pašam nepatīk tas, ko viņas izveidojušas vīriešos. PSRS bija vienlīdzība - atceros, kinoteātros dažreiz pirms filmas bija pagarinātais seanss - kā likums, debīla padomju īsfilmiņa- tad nu vienreiz bija sižets par sievietēm-dzelzceļniecēm, kuras smaidīgas, ziemā, ģērbušās pufaikās un velteņos "laimīgas" lika špalas. emotion

6 0 atbildēt

Un?  

5 0 atbildēt

Feminists=/=Feminazis

5 0 atbildēt
Ātombumbu vajag uz tās zemes.
2 0 atbildēt

3. bilde: Šis ir dēlis. Es esmu sieviete, un es tomer esmu arī dēlis   emotion  

2 0 atbildēt

Man rodas viens jautājums. Kāpēc neteiek runāts arī par to kā sievietes viens otru diskriminē?

2 0 atbildēt
Kapēc vienlīdzība nerullē sabiedriskajā transportā?tur sievietes pēkšņi pārtop vājajā dzimumā un viņām jādod sēdēt!viņas no šopinga,es no smagas darba dienas.grūtnieces gan ir izņēmums.
1 0 atbildēt

"Vīrietis drīkst tikai savaldīt sievieti nevis pacelt rokas pret viņu" un kamēr tu valdi rokas, dabūsi ar celi pa olām. Ne visas si3vietes ir tāds margrietiņas kā tavās fantāzijās. Liela daļa bliež ar domu lai nodarītu traumu. Sen tas laiks pagājis kad sieviete neko nevarēja. Tagad laba cīņu sportiste tev iedos ār kāju pa zobiem , kamēr tu viņai ceri rociņas paturēt. Mosties un izlien no savas multeņu un ilūziju pasaules.

1 0 atbildēt

PS ar cirvi cērtot gulošu baļķi var tikai satraumēties nevis kādu nolikt pie vietas emotion 

0 0 atbildēt