local-stats-pixel fb-conv-api

Astoņas ainas no «Grinča», kuru patieso nozīmi saprot tikai pieaugušie5

90 0

2000. gada filma «Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus» ir kļuvusi par neatņemamu Ziemassvētku gaidīšanas klasiku. To skatās visi - gan lieli, gan mazi, un skatās to atkārtoti. Gluži tāpat kā ar «Viens pats mājās» filmām.

Vai zini, kāpēc skatīties bērnībā iemīļotas filmas tad, kad esi pieaudzis, ir interesanti? Es tev pateikšu priekšā - lietas, kas notiek filmās, tu redzi un uztver citādāk. Tu saredzi problēmas un slēptos «ziņojumus» tur, kur bērnībā tev šķita, ka ir tikai smieklīga aina.

Skatīties bērnībā iemīļotas filmas ar pieaugušā acīm ir kā skatīties šo filmu no jauna - pirmo reizi!

Tieši tāpēc apskatīsim 8 filmas ainas, kuras bērnībā mums raisīja smieklus vai vispār neko, bet tagad liek vien ieplest acis un brīnīties.

90 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

👌

5 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Nu bez šaubām visas pasaules negācijas ir sasniegušas arī mazo Latviju-jebko un jebkurā vietā var pievilkt arī pie mūsu problēmsituācijām ,saprotams ka šmiga ,dāmas un augsts amats apvienots ar viss atļautu naudas šķērdēšanu ir redzams mūsu verkuškās bet vai tauta priecājas par to -drīzāk ir samierinājusies ar bezcerību -jau cik gadu nekādu pārmaiņu ,jo nelietība ir laidusi dziļas saknes latvijā -pat uz šā fona Grinčs ir tikai bāls .

3 0 atbildēt

Njā, nekas nav vienkārši🙄

3 0 atbildēt