local-stats-pixel

Fakti par TĀ smēķēšanu!147

1173 44

Ja esi PRET marihuānu, vai spaisu no kura teju ikdienu kāds gandrīz atdod galus, tad izlasi!! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1173 44 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 147

0/2000
Wiz Kvalifa pīpē zaļo , jo nigam var Un baltajiem nevar..
0 0 atbildēt
Es nezinu...zāli man šķiet ir pat kkā...veselīgi lietot(zināmos daudzumos) bet ja pārspīlē, tad nezinu...
0 0 atbildēt
Kam nepatīk lai nepīpē.Pārējie paši labi zin ka zālīte ir super,un nekādi vaukšķu argumenti tos neatturēs uzpīpēt.
0 0 atbildēt

Lielākā daļa no šeit aprakstītajiem pētījumiem nemaz nav notikuši!

0 0 atbildēt

manabalss.lv no 16 gadiem var nobalsot lai mums arī būtu nevis tikai ASV. emotion nu, saeima jau noraidīs, bet interesanti būs paskatīties. vēl 666 balsis. emotion 

0 0 atbildēt
Man patik marihuanas garsa, bet varu teikt vienu, pec gada tu saproti, ka vina ir tiesam slikta lieta. Sakas paranojas it in uz visu. Tas liek man domat par daudzqm lietam, par kuram es nemaz nevelos domat. Mans secinajums ir, mazak pipe so spausu jeb saukto marihuanu, bet tai vieta ieskrien trennezieru zale un uztaisi krosinu :)
0 0 atbildēt

Muļķības Džordžs Vašingtons un Tomass Džefersons, marihuānu izmantoja citiem mērķiem - visa Amerikas konstitūcija ir rakstīta uz kaņepju papīra.

0 0 atbildēt

Ir draugi kas ir nodzerusies un ir draugi kas ir nopipejusi smadzenes...tie kas nodzerusies tiem nakotnes nav bet tie kas pipe tiem nav ne tagadnes ne pagatnes ne nakotnes. Nevejag ludzu propogandet narkomaniju. Jebkursh organisma degradesanas veids nav labs.

0 1 atbildēt
35 cilveki kad izlasija so rakstu nepatik zalais, bet 946 patik. Apsveicami
0 1 atbildēt

zalais ir labs, piedrst nolidzejus

0 1 atbildēt

lūgums,tādiem lietotājiem,kā sudslv,nebūt tik aprobežotaiem,nenoniecināt latviešus,nēsam jau visii,ka tu sūds un tev līdzīgie :)

0 1 atbildēt

Vairāk kā 42% ASV iedzīvotāju ir kaut reizi pamēģinājuši marihuānu. Biedējoši ir tas,ka pēc aprēķiniem šāds pats cipars varētu pietuvoties Latvijai saistībā ar Spaisa kurītājiem.

Dalabi, reāli kādi 80% ir pamēģinājuši spaisu, nezinu gandrīz nevienu jaunieti kurš nav pamēģinājis spaisu!!! Agrāk jau neviens nezināja kas tas tāds ir, un kādas ķīmijas tur klāt...

1 2 atbildēt

Tas tik vēl trūka, lai legalizētu lietas, kas degradē cilvēku. Man ir pilnīgi pie vietas kādas labās īpašības dod tā zaļā nezāle. Ko esmu novērojis - cilvēi kas regulāri pīpē zālīti ir nesakarīgi, savā pasaulē dzīvojoši degradanti. Tā pat kā šie komentāri, kas aicina uz narkotiku lietošanu. Tak pārlasat vēlreiz ko esat ierkstijuši..... saucās Latvijas nākotne. 

2 6 atbildēt

Marihuāna padara cilvēkus sulbus,nevajag neko! Idioti esat? Pīpējiet, pīpējiet...Nepamodieties galvenais psihiskajā klīnikā vai miskastē bez darba,smadzeņu jums nav! Domājiet, muļķi! 

4 13 atbildēt
Pirmkart nejauc marihuanu ar spaisu tas ir dazadas lietas, no marihianas neviens nav nomiris, bet no spaisa ir, un tie nemaz nav biedejosi fakti.. Tas piemeram man jau sen zinams, un par ameriku nepiekritisu, ja pareizi atceros tad marihuana tur ir legalizeta!!!
3 13 atbildēt

Kā tad kā tad ..Ko vēl ne legalīzēt to mēslu...

Gribi audzē pats puķupodā, bet es uzskatu ka nav ko Tur legalizēt... Ir daudz visādu citu mēslu kas jau ir legāli un neviens nezin kā ar tiem tikt galā.. Nafig vajag vēl vienu sērgu..

6 19 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »