local-stats-pixel

Fakti par TĀ smēķēšanu!147

1173 44

Ja esi PRET marihuānu, vai spaisu no kura teju ikdienu kāds gandrīz atdod galus, tad izlasi!! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1173 44 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 147

0/2000

9. Džordžs Vašingtons audzēja savā dārzā marihuānu , bet neizmantoja tās narkotiskās īpašības.

1 0 atbildēt
Kur to šo visu izraki? Blēņas , un marihuānu pārdozēt var tikai izpīpējot tik cik pats sver, un šaubos ka kāds varētu +-60 gramus vienu pēc otra nokurīt. Daudzi spoki.lv lietotāji alās dzīvo.
1 0 atbildēt
Patiesībā nevaru beigt brīnīties par idiotiem kas ir šeit, un raksta to ko nezin, vai par ko nav sajēgas. No sākuma faktus- par to kur kāds ir nomiris, kaut kādas atsauces, jo kur tu šo izvilki?
2 1 atbildēt
Kur var dabūt sēklas šim skaistulim?
1 0 atbildēt
Kur var iegūt sēklas šim skaistulim?
1 0 atbildēt

keep calm and hit the bong

1 0 atbildēt

Amerikā ir 51 štats, no kuriem vairāk kā 30 štatos ir dekriminalizēta ( medicīniska vai līdz kkādam daudzumam) un pilnība legāla ir, ja nemaldos, ir 5 štatos (Arī ar ierobežojumu līdz kkādam daudzumam)!

1 0 atbildēt

Pāris reizes "jaunībā" zālīti pamēģināju, pietika. Katra paša izvēle, lietot kaut ko, vai nelietot, tāpēc nevienu netaisos nosodīt,vai mācīt. Pašam pēc tam būs šādā,vai tādā veidā jāatbild par potenciālajām apzinātajām,va neapzinātajām sekām.

1 0 atbildēt

Zinātniskie pētijumi liecina ka spais ir apmēram 800 reižu degradējošāks ka marihuāna.

1 0 atbildēt

No Marihuānas nekad neviens cilvēks nau nomiris, bet gan no spaisa, jo tam ir pievienota inde atšķirībā no Marihuanas.

1 0 atbildēt

Sports un marihuāna ir savienojamas lietas. Ar marihuānu fitnesā var audzēt masu, viņu izmanto kā alkohola aizstājēju. Rekur iemetu video- https://www.youtube.com/watch?v=474uP1_LefY

1 0 atbildēt

"apiņu augi ir vienas un tās pašas ziedēšanas augiem kas ir marihuānai"

Šitā uzrakstīt ir jāmāk emotion

T.i. kaņepes un apiņi abi ir no kaņepju dzimtas

1 0 atbildēt

mhm, paskaties uz tiem kas katru dienu pīpē, debīli paliek, atkarību arī izraisa, ne jau fizisku , bet garīgu..

1 0 atbildēt
Pašā raksta sākumā. Pasaki lūdzu vienu piemēru kur kāds ir atdevis galus dēļ marihuānas. Ja marihuāna būtu legāla, nevienam nevajadzētu to Spaisa ***ņu
2 1 atbildēt
3. Bilde. Tā lūk izskatās tīra zāle. Ar spaisu nevar pat salīdzināt. Tas izskatās pēc kaltētiem un sadalitiem zirga mēsliem. Pret tīru marihuānu man nav baigo iebildumu. Pats gan neaizraujos bet ir gadījies pamēģināt pāris reizes. Necenšos aizstāvēt marihuānu tomēr galu galā regulāra lietosana izraisa neatgriezeniskus bojājumus smadzenēm. Tomēr salīdzinot ar spice, tā ir daudz mazāk kaitīga. Vislabāk jau ir vispār neko nelietot. Kā saka- laimīgam cilvēkam nevajag apreibinaties.
1 0 atbildēt

kapēc gan? esi kādreiz interesējies? zināj ka ir zinātniski PIERĀDĪTS cik vajag šo vielu ielietot lai būtu letāls iznākums? redzams ka tev nav nejausmas par ko iet runa.

1 0 atbildēt

arī alkahols,samērīgās devās ir veselīgs,bet STEREOTIPI nosaka ka alkahols,tā ir inde,bet,marihuana,brīnumlīdzeklis,kas teju vai mūžīgo jaunību dot,aptur,organismam neapturmo vēzi,padara par 60% gudrāku,prātu padara asāku,padara viziski specīgāku,jautrāku,nenonāk tā atkarībā un neizraisa nekādus kompleksus,kaut vai gaisa vietā lietotu :)lietojot to,organisms nekad nesaslims,imunsistēma uzlabosies par 130% jo pats organisms ir liels dūmu makonis :)

98% no lielajiem runatājiem,labi ka reizes 2-3 ir pameiģinājuši,vai nevienu, kā saka bara instinkts :)

2 1 atbildēt

Es nesaprotu autoru .Kadēļ ,lai nevarētu sportot un uzpīpēt reizi pa reizei kādu zāles kāsi ?

Un stulbāku salidzinājumu neesmu redzējis.Ja jau zini ,kad zāle ir labāka,tad kādēļ veidot rakstu par to ?Tad jau izveido rakstu par jauniešiem ,kas celtniecības līmi mauc maisiņos un ''čufānī''.

1 0 atbildēt

Es skatos gandža basi atkal ir savākušies biezā slānī, kā jebkura raksta, kurā ir pieminēta marihuāna. Stāsta par to cik tā ir nekaitīga un pat veselīga - miljons un vienu lietu uzlabos! Koncentrēsies kā ērglis, bet stāvēs kā vērša rags! :D

Tikai nekad neesmu dzirdējis nevienu no šiem gandžabasiem publiski apspriežot viņiem labi zināmās kaitīgās blakus parādības marihuānas smēķēšanā.

Neviens no viņiem nestāstīs par to, ka biežiem smēķētājiem, pīpējot kāsi, nāsis piepildās ar ļoti šķidrām iesnām, kuras bieži izsauc asa un ļoti nepatīkama klepus lēkmi. Šis klepus noteikti lieliski palīdz ārstēt plaušu vēzi :D

Neviens nekad nepiemin miega traucējumus, kādus piedzīvo marihuānas lietotāji pirmajā nedēļā, pēc lietošanas pārtraukšanas. Tas, ka 48 stundu laikā, izdodas pagulēt, labi, ja 5-6 stundas, kaut gan miegs nāk nenormāli, laikam ir nepieciešams vēl kādas slimības ārstēšanai :) 

Bet vissaltākie meli, gan citiem, gan pašiem sev - ir par atkarību. Esmu to izjutis gan pats, gan esmu par to runājis ar daudziem citiem esošajiem un bijušajiem smēķētājiem - tāda ir. Tā ir tik pat spēcīga, kā piemēram no nikotīna (esmu atmetis abus tāpēc varu labi salīdzināt). Protams, ja var jau uzpīpēt pāris reizes mēnesī 1g uz trijiem un iedomāties, ka, ja pēc pusgada vel neesi sācis nest mantas no mājām uz  lombardu, tad atkarības nav. Pamēģiniet uzpīpēt biežāk, sāciet pīpēt vieni paši, nevis tikai sociālizējoties un iepazīsiet arī atkarību :)

8 7 atbildēt
Ko visi ņemas ap to spaisu,??!!!
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »