local-stats-pixel

Fakti par TĀ smēķēšanu!147

1173 44

Ja esi PRET marihuānu, vai spaisu no kura teju ikdienu kāds gandrīz atdod galus, tad izlasi!! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1173 44 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 147

0/2000

Sports un marihuāna ir savienojamas lietas. Ar marihuānu fitnesā var audzēt masu, viņu izmanto kā alkohola aizstājēju. Rekur iemetu video- https://www.youtube.com/watch?v=474uP1_LefY

1 0 atbildēt

No Marihuānas nekad neviens cilvēks nau nomiris, bet gan no spaisa, jo tam ir pievienota inde atšķirībā no Marihuanas.

1 0 atbildēt

Pāris reizes "jaunībā" zālīti pamēģināju, pietika. Katra paša izvēle, lietot kaut ko, vai nelietot, tāpēc nevienu netaisos nosodīt,vai mācīt. Pašam pēc tam būs šādā,vai tādā veidā jāatbild par potenciālajām apzinātajām,va neapzinātajām sekām.

1 0 atbildēt

No zālītes neviens nav miris.

1 0 atbildēt
chill on
0 0 atbildēt
Un susur. (Es nevaru atbildet jo rakstu no telefonchika) ir zales. Tavas miega zales, un visas nomierinošās
0 0 atbildēt

Nu labāk nomirstat uzreiz, tie kas dzīvo pēc kaitīgā un nekaitīgā likuma, jūs vispār saprotat cik daudz lietas ir kaitīgas, ko jūs darat ikdienā, tavs organisms var reāģēt pret dažādām lietām ne tā, kā tam vajadzētu un tu pat to nenojautīsi. Tu vari aiziet bojā jebkurā brīdī, dēļ kāda idiota vai kādā citā nedabiskā veidā.  J

Spaisu pīpēt slikti uzdot jautājumu sev kapēc.?  Zāli pīpēt labi.?  Lietot alkoholu labi.?  Nelietot neko labi.?  Vai man tas ir vajadzīgs.? Ēdīšu saldumus labi.? Jautājumi nekad nebeigtos un atbildes ir jāsaprot katram pašam, nevis jāpieņem normas.

Jūs dzīvojat pēc sabiedrībā pieņemtiem principiem un valdošie spēki to izmanto. Piedod, bet liela daļa ir vienkārši neizglītotas dvēseles, kas nemāk izmantot prātu.

1 1 atbildēt

Es brauzu uz Z koreju, kas ar mani? emotion

1 1 atbildēt

Viss, nu es braucu uz Ziemeļkoreju. emotion

1 1 atbildēt

Pēdējā reģistrētā nāve, ko oficiāli izraisījusi marihuāna, bija 2006. gadā, kad DEA noliktavā kādam uzkrita iznīcināšanai paredzēta pāris tonnas smaga saspiestas marihuānas ķīpa.

0 0 atbildēt
Da mēs visi esam narkomāni, dzeram kafiju, dzeram alkoholu, cits pīpē cigaretes un, kas notiek? Kafijas iedarbība samazinās un prasās stiprāku, pie alkohola pierodam vajag vairāk, nu par pīpmaņiem nezinu, tur nikotīns pie vainas, bet par pārējo vai tad tā nav?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Wiz Kvalifa pīpē zaļo , jo nigam var Un baltajiem nevar..
0 0 atbildēt
Es nezinu...zāli man šķiet ir pat kkā...veselīgi lietot(zināmos daudzumos) bet ja pārspīlē, tad nezinu...
0 0 atbildēt
Kam nepatīk lai nepīpē.Pārējie paši labi zin ka zālīte ir super,un nekādi vaukšķu argumenti tos neatturēs uzpīpēt.
0 0 atbildēt

Lielākā daļa no šeit aprakstītajiem pētījumiem nemaz nav notikuši!

0 0 atbildēt
Pelnīt iztiku ? Tu domāji iztiku bērnu bērniem ?emotion
0 0 atbildēt

manabalss.lv no 16 gadiem var nobalsot lai mums arī būtu nevis tikai ASV. emotion nu, saeima jau noraidīs, bet interesanti būs paskatīties. vēl 666 balsis. emotion 

0 0 atbildēt
Man patik marihuanas garsa, bet varu teikt vienu, pec gada tu saproti, ka vina ir tiesam slikta lieta. Sakas paranojas it in uz visu. Tas liek man domat par daudzqm lietam, par kuram es nemaz nevelos domat. Mans secinajums ir, mazak pipe so spausu jeb saukto marihuanu, bet tai vieta ieskrien trennezieru zale un uztaisi krosinu :)
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »