local-stats-pixel

Fakti par TĀ smēķēšanu!147

1173 44

Ja esi PRET marihuānu, vai spaisu no kura teju ikdienu kāds gandrīz atdod galus, tad izlasi!! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1173 44 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 147

0/2000
Zāle ir laba. Spaiss-inde.
2 0 atbildēt

Interesanti! žēl ka LV nav!

2 0 atbildēt
Par marihuānu, PRET sūda spaisu.
2 0 atbildēt

tikpat labi marihuānu var likt vienā rakstā ar gaisa atsvaidzinātājiem kurus caur lupatu sūc lai apdolbītos vai arī ar šķiltavu gāzes čufanīšanu, līmes, benzīna ostīšanu utt

2 0 atbildēt

Nosauc kāda cilvēka vārdu un uzvārdu kurš ir miris pārdozējot marihuānu!

3 1 atbildēt

arvien vairāk un vairāk sāk besiīt zāle,dēļ tādiem rakstiem kā šis, vislaik ir bezjedzigi raksti par zali un pilns komentaru bloks ar primatiem...

3 1 atbildēt

labi teikts

2 0 atbildēt
Marihuāna un spaiss nav viens un tas pats . Cmoon vecīt.
2 0 atbildēt

1) Reliģijās ir gan "nomelnota" marihuāna - piemēram, Rīgā blakus Barona centram trūcīgie saņem siltas pusdienas. Tās organizācijas dibinātājs bija ĻOOOOTI inteliģents, izglītots un vieds cilvēks, kas The Beatles laikos ieradās ASV un paveica tur kolosālu darbu - viņa pieņemtais vārds bija Prabhupāda. Viņš arī sarunās ar cilvēkiem minēja, ka marihuāna - tā ir apdullināšanās, kas ne pie kā laba nenoved. To apgalvo arī visi krišnaītu zināšanu sludinātāji, un ja kādam sēnes/marihuāna/šņabis/vīniņš/kaktusi liekas kaut kas "reliģijā pielietojams", tad viņam ir jāpārskata, ko tad viņš īsti uzskata par adekvātu. Dienvidamerikā kaktusi ir izmantoti lai apreibinātos, un maiji tur nogalināja simtiem tūkstošu cilvēku, izgriežot to sirdis un ziedojot. Tā arī ir reliģija? Manā ieskatā tā ir tumsonība.

2) Šiva, piemēram, izdzēra indes jūru, un viņš spēj dzert arī kausētu dzelzi, taču neviens cilvēks to nespēj atkārtot tādā veidā. Līdz ar to pielīdzināt sevi dievībai ir visai muļķīgi, akli stāstot "bet Jēzus taču staigāja pa ūdens virsmu - tātad mēs arī varam un drīkstam".

4) Šiva ir viens no Krišnas izvērsumiem, nevis Krišna pats. Un jebkādi ziedojumi kādai citai dievībai, izņemot Krišnu, ir visai bezjēdzīgi. Ir dieviete Kali, kas simbolizē mūsu laika "spēku" - asinskāra, plēsīga dieviete. Tai tiek ziedota gaļa, izlūdzoties no tās dēmonisku spēku un plēsīgumu. Vai tas nozīmē, ka galināt nost zvērus/cilvēkus un ziedot to gaļu būtu labi un cilvēku/dzīvnieku gaļa no tā paliktu slavējams, reliģisks produkts? Bhagavad-gītā ir noteikts, ko drīkst ziedot Krišnam, piemēram, 9:26. Cita veida ziedojumi ir tikai reģionāli, cilvēku pašizdomāti mēģinājumi kaut ko savtīgu panākt no dievībām.

 

Lūdzu nerunāt par reliģiju, balstoties uz kaut kādiem izrāvumiem. Tā var aizrunāties arī līdz tādam absurdam, ka pasaules iznīcināšana (ko periodiski veic Šiva) ir kaut kas labs un cilvēkiem iesakāms.

2 0 atbildēt
Zāles pret vēzi atklātas-vēža slimnieki kurijat marihuānu. emotion
2 0 atbildēt

8. punkts ir kkāds izdomājums, ne jau thc saturošu kaņepi viņs audzēja, bet gan parastu kaņepi škiedrai un to darīja gandrīž visi amerikāņi, jo no šķiedras gatavoju visu, pat ASV konstitūcija ir rakstīta uz kaņepju šķiedras papīra!!!

2 0 atbildēt
šodien bonga svils .... ņom ņom emotion
2 0 atbildēt

Neesu pīpējis zaļo, bet mani draugi un paziņas to lietoja daudz, neiesaku! Un par to vienu vīna glāzi var iedzert, daudz veselīgāk! emotion 

2 0 atbildēt
Patiesībā nevaru beigt brīnīties par idiotiem kas ir šeit, un raksta to ko nezin, vai par ko nav sajēgas. No sākuma faktus- par to kur kāds ir nomiris, kaut kādas atsauces, jo kur tu šo izvilki?
2 1 atbildēt

Nevis ir pierādīs, ka zāle ir nekaitīga, bet nav īsti pierādīts cik ļoti marihuāna ir kaitīga. Līdz ar to tas neizslēdz pirmo variantu, respektīvi, ka zāle ir kaitīga. Viss mainās, iespējams, pēc 40-50 gadiem pierādīs tās kaitīgo iedarbību pilnībā, varbūt arī ne. Tāpēc neesi naivs. 

1 0 atbildēt

Amerikā ir 51 štats, no kuriem vairāk kā 30 štatos ir dekriminalizēta ( medicīniska vai līdz kkādam daudzumam) un pilnība legāla ir, ja nemaldos, ir 5 štatos (Arī ar ierobežojumu līdz kkādam daudzumam)!

1 0 atbildēt
Visam jāzina mērs. Kas par daudz, tas par skādi.
1 0 atbildēt

9. Tulīt visi brauks uz Ziemeļkoreju emotion

1 0 atbildēt

No zālītes neviens nav miris.

1 0 atbildēt
X avatarsX

Latvijā Cilvēks domā ar dirsu, viņi tik redz kas notiek te un netic nevienam kas saka ka kkur citur ir labāk.

Esu dzivojis NL, un teikšu godīgi vienīgais kas tur pietrūka līdz paradīzei bija mūsu piena produkti un normāla gaļa. Kamēr nenāks pie varas jaunā paaudze tikmēr sēdēsim un locīsim alho un sudzēsimies par skarbo dzivi.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »