local-stats-pixel fb-conv-api

8 iemesli, kāpēc nesekmīgi skolnieki sasniedz dzīvē vairāk6

143 0

Kā noteikt, vai bērniem dzīvē veiksies? Daudzi vecāki uzskata, ka skolā vajag labi mācīties un, ja bērniem ir sliktas atzīmes, tad vajag mācīties vairāk. Tomēr īstajā dzīvē skolā iegūtās atzīmes neko daudz nenozīmē. Vai tev ir gadījies dzirdēt par nesekmīgiem skolēniem, kas ir ieguvuši labu darbu un augsti apmaksātu pozīciju? Šeit būs daži iemesli, kāpēc tā var notikt.

143 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Idejiski taisnība ir, bet ne vienmēr, pamatā tomēr "sliktie skolēni" arī dzīvē būs "sliktie" ..

Ja "sliktajam skolniekam" ir savs hobijs, un "labas sekmes" tajā, tad šāds scenārijs var piepildīties, jo skola vienkārši viņu neintresē - parasti viņi skolu pabeidz.. - pie tam daudz maz sekmīgi ..

Bet ir "sliktie skolēni", kuriem neinteresē ne mācības, ne kāds "hobijs" .... tie nu gan dzīvē nebūs īpaši veiksmīgi ...

Un vel - "labie skolnieki", tomēr dzīvē ir veiksmīgāki, jo pieraduši strādāt, arī sociāli aktīvāki.. (pie tam daudzreiz aktīvāki) ...

Tāpēc .. nu tā.. nosacīti patiesi...

11 0 atbildēt

Grey wolf taisnība. Vispārējās tendences ir tādas, ka tie kas ir uzcītīgāki arī dzīvē sasniedz daudz vairāk. Paskatities ka ir sportā. Ar disciplīnu un smagu darbu var būt ne tikai izcils, bet arī labi pelnīt. Būsi slinķis mācībās, tad arī dzīvē nespēsi īsti neko sasniegt. Galu gala skola, tā ir erudīcija, loģiskā domāšana un attapība. Kas tālāk arī dzīve noderēs.

1 0 atbildēt