local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu meitenēm155

2047 38

Šis raksts veidots pēc personigās pieredzes, tākā ja tu man nepiekrīti tad chill, jo katram uzskati ir savādāki.

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Problemas-ar-musdienu-puisiem/779765

2047 38 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000
Apsveicu, debīls raksts, jo tiek spriests par visām. Es alkaholu nelietoju, draugs man nav seksuļa, toties ar raksturiņu, nevienam no bijušajiem neesmu teikusi , ka mīlu viņu, stulba neesmu, tad sanāk , ka neesmu meitene? Super, taisi vēl tik debilus rakstus.
5 5 atbildēt
Trakākais ka viņas ar to pat lepojas 😅 sacenšas savā starpā.
0 0 atbildēt
Kad redzu tekstu- vairākkārt saka,ka tu viņam patīc un DĀVINA LIETAS, tas tiešām liek man sakost zobus. Tas,ka tev katru dienu saka - tu man patīc un še tev viena sažuvusi roze no maximas nocenotajām precēm pilnīgi neko nenozīmē. Iet gadi un nāk prātiņš, es protams labprāt uzzinātu tavu vecumu,jo visi šie punkti atbilst uz vecāku pamestiem vai aizmirstiem bērniem, kuriem neviens neskaidro kas ir sekss un neparāda ar īstu piemēru to,kas ir mīlestība, tāpēc jaunas meitenes un jauni puiši meklē atbildes uz šiem jautājumiem kā nu iespējas atļauj emotion
0 0 atbildēt

11. Punkts mani visvairāk tracina! Neviens puisis negribētu sev depresīvu meiteni! emotion

0 0 atbildēt

Karoc meitenes klust tadi pasi kaa viriesi.  iznemot protams kosmetiku, maukosanos un depresivitati.

Bet ir laba puse tam.  caliem vieglak dabut meitenes gultaa musdienas.  Kad es biju veel jauneklis tad bija japasvist lai dabutu meiteni. Bija ari tadas kaa tagad ir, bet ar taam tik salaida puisi kuri normalu meiteni nevareja dabut.

Bet vienalga izveletos savu jaunibu dienu meitenes, vismaz palidzeja izaugt par normalu virieti, nevis kaa tagad mikstie, "saldie" jaunekli skraida apkart

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
taadas taadus atrdod 😎
0 0 atbildēt
Bet ko darīt, ja par seksu maksā naudu?
0 0 atbildēt

Tādi nu ir tie tikumi. Atceros viena mana paziņa stāstīja par notikumu viņas 14gadīgas meitas dzīvē. Pārnāca no skolas asarās, kad pajutāja kas noticis, meita atbildēja, ka klasesbiedrenes viņu izsmējušas, uzzinājušas ka viņa vēl nevainīga.

0 0 atbildēt

Tas viss ir pārejošs

0 0 atbildēt
Es esmu tik ļoti noguris no natašas, laikam jāatrod draudzene...
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Es nesaku, ka esmu labs čalis, patiesībā esmu ļoti tālu no tā, ko cilvēki uzskatītu par īstu vīrieti, bet uzskatu, ka romantiskām attiecībām mūsdienās nav racionālas jēgas.

0 0 atbildēt

Nav jau tā ka citos laikos ir bijis labāk, bet jādažkārt mūsdienās iet pa šerpo tāpēc ka SWAG, bet lai nu kā ne visas meitenee ir tādas, tikai lielākā daļa  emotion   ne tak akstos

0 1 atbildēt

Meitenes puišus izvēlas tikai pēc viņu ārējā izskata. UN PĒC NAUDAS MAKA BIEZUMU ARĪ. Un par seksu - ja gūltā nesapas, tā pat meklēs kādu ar kuru ir labāks seks. Piemēram negribu lai mana meitene/sieva izskatās draņķīgāk nekā kaimiņiene. Loģiski kad saiešos ar kaimiņienes. Tāpēc arī izvēlējos savu meiteni/sievu pēc: 1. izskats, 2. prasmes 3. viss pārējais.. 

0 1 atbildēt

Izklausās, ka raksta autoram meitenes nemaz vēl nav bijis (ja nu vienīgi sapņos)... emotion 

7 9 atbildēt

Kosmētika ir jālieto ar mēru bet jūs tādu nezinat, tur ir tā problēma...

0 2 atbildēt

Nez kāpēc liekas ,ka šitais pārsvarā attiecās uz tām "mazajām" ,jeb līdz 21,23.

Un vispār lielākā daļa problēmu maz attiecināma uz mūsu Latviešu meitenēm ,taču diemžēl kļūst arvien aktuālākas to vidū.

1 4 atbildēt

nepaardziivo pi*arson urlovich , gan jau pat tu dziivee sastapsi aklu vistu , kura ar tewi paargulees ! tikai esi modrs !!! neaizmirsti par savu viagru !

2 6 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »