local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu meitenēm155

2047 38

Šis raksts veidots pēc personigās pieredzes, tākā ja tu man nepiekrīti tad chill, jo katram uzskati ir savādāki.

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Problemas-ar-musdienu-puisiem/779765

2047 38 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000

Nu, zini, ja tev galvenais ir dabūt izskatīgu, tad droši vien meklēsi ilgi... Cilvēkiem ir arī daudzas citas vērtības, ne tikai skaistums.

1 0 atbildēt

Tiešām labs raksts + pašas meitenes piekrīt, bet meiteni pēc šādām izderībām kā 1. noteikti nevēlētos par draudzeni.

1 0 atbildēt

Kāds pieprasījums, tāds piedāvājums vai arī šī sabiedrība ir vnk izaudzināta ar šādām vērtībām, bet tomēr katram/ai ir sava galva uz pleciem.

1 0 atbildēt

šis raksts ir ļoti standartizēts. panemti visi stereotipi un salikti rindiņā. tas ka mūsdienu jaunieši ir apsēsti ar seksu ( hormoni, māte daba tā izvēlējusies likt mums ka ziloņiem sākt musth  un mēs turpinam līdz laikam kad tiekam tam pāri) - ko tur daudz, visu laiku jaunieši bija apsesti ar seksu tikai šķiet ka autors jau aizmirsis savu jaunību. mēs pieaugam ar laiku un vidējais homo sapiens nebūs 14 gadu vecumā tikpat nosvērts kā 24 gados. stulbums- līdzīgi ka specefekti filmās intelekta līmenis nav īsti pamanāms ja vien tas nav zem standarta vai arī ārkārtīgi tālu virs videjā. līdz ar to, jā, tu redzi 100 bildes un 80 ir ar meitenēm kuras tu automātiski iešķiro stulbo kategorija. nav teikts ka tev ir taisnība un bilde kura tavuprat liecina par viņas intelekta līmeni viņasprāt liecina par viņas fizmatu fakultātes iesvētībām. beigu beigās mau*ošanas. to es tiešām nesaprotu kā nākas ka sievietes kuras guļ un izvelas ar ko gulēt tāpat ka to dara vīrieši ir mau*as? sieviete kura izbauda seksu un neuzskata ka viņai jāierobežo savus medību laukus tikai tālab lai večiem nebūtu jājūtas viņas priekšā kā iesācējiem ir sapratīga sieviete. ja šī sieviete piedevām ir apguvusi tehniku un iepazinusi savu un vidusmēra vīrieša ķermeni... es labprātāka izvēlos tādu nekā to kura kāps gultā ar domu ka es tagad būšu viņas pirmais un vienīgais un ka viss kas ar sekstu saistās ir mana iniciatīva bet viņa gulēs kā dēlis vai maksimums piedalīsies pozas maiņā. tikai vel pāris sīkumi. jā meitenes vēlas puišus kuri izskatās labi. esi resns? nomet svaru. nevari? hu*ova tev, atrodi darbu un kļūsti bagāts. nevari? tad nafig tevi viņai vajag? ja pats savu krāniņu neesi redzējis kopš tā dubultā čīzburgera apēšanas? naivums- tas mainas ar pieredzi, kosmētika, arī pieredze pie vainas un ar laiku iemācas kā pareizi lietot, privātā dzīve tiešsaistē ir tieši saistīta ar naivumu savukārt depresīvas meitenes kļūst ne pēc savas izveles. depresija ir pavisam nopietna lieta un to nevar pārtraukt ar domu ka vienkārši jabūt pozitīvākam cilvekam

5 4 atbildēt

Ka tikai visas focenes nav no EV1TAS Fotoalbuma  emotion 

1 0 atbildēt

Ai, jēziņ. 1.punkts, 2., 3.,-6., jā, dažos gadījumos arī 7. punkts 8.,-11., būtībā visi, izņemot 7., bet gadās arī tādi, ir attiecināmi arī uz vīriešu dzimumu, IR! Bet nu ,jā, pamatā par mazgadīgiem runāts, lai gan.... ir izņēmumi emotion

1 0 atbildēt
Nebūtu pieprasījums, nebūtu piedāvājums konkrētam pieprasījumam.
1 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu tavam rakstam !
2 1 atbildēt

Sanākka esmu čalis, ja neizvēlos pēc ārēja izskata.  emotion 

1 0 atbildēt

''Meitenes puišus izvēlas tikai pēc viņu ārējā izskata. '' ???  Pēc raksta liekas ka arī puiši tā dara.  emotion 

8 7 atbildēt
Kad man bija 12 uz mani neattiecās nekass no šī, jo tas bija 17gadus atpakaļ un daudzas lietas ir mainījušās, bet jaatzīst šodien tā ir realitāte.... un tas ir skumji.
2 1 atbildēt

"Un vēl viena lieta, ja tu esi maza auguma, ne īpaši simpātisks resnītis tad tev meiteni neatrast, JA VIEN, tu neesi bagāts."

"Šis raksts veidots pēc personigās pieredzes"  nabadziņš tu! emotion 

Un izskatās, ka tu esi šīs sūdīgās sabiedrības daļa, ja jau tik daudzas tev apkārt sliktas  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  tiesam labs raksts

1 1 atbildēt
Sestajam piekritu jo ta ir ar mani viena azinas un moca mani un spele spelites ar manu dzivi..
0 0 atbildēt

Na hu* attiecības, 12. variants pēc vajadzības un nekādu problēmu!

0 0 atbildēt
Visas meitenes ir stulbas ,aukohols ir tas kas piebeidz viņu iedomīgumu ,jo vairāk efektu bildēs ,jo neglītāka meitene. un vispār visi ,cilvēki tiecamies pēc viena ,bet apstākļi reizēm visu čakarē.
0 0 atbildēt
Apsveicu, debīls raksts, jo tiek spriests par visām. Es alkaholu nelietoju, draugs man nav seksuļa, toties ar raksturiņu, nevienam no bijušajiem neesmu teikusi , ka mīlu viņu, stulba neesmu, tad sanāk , ka neesmu meitene? Super, taisi vēl tik debilus rakstus.
5 5 atbildēt

Tas viss ir pārejošs

0 0 atbildēt
Es esmu tik ļoti noguris no natašas, laikam jāatrod draudzene...
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »