local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu meitenēm155

2047 38

Šis raksts veidots pēc personigās pieredzes, tākā ja tu man nepiekrīti tad chill, jo katram uzskati ir savādāki.

http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Problemas-ar-musdienu-puisiem/779765

2047 38 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000
Paldies Dievam, ka uz mani attiecas tikai lieta par bildēm sociālajos tīklos, par tā sauktajiem filteriem, bet nepārspīlējot. Ciest nevaru tādas meitenes, kuras mau*ojas 24/7. Vēl pie šī raksta varētu varbūt pielikt, ka nepatīk (nezinu) meitenes, kuras ir iedomīgas un divkosīgas. Ir redzēts skolā, garš stāsts, bet jautrs.
4 0 atbildēt

Ja autors apgrozās tādu meiteņu kompānijā, tad arī redz tikai tādas problēmas. Iesaku mainīties pašam vai meklēt citus draugus, tad redzēsi - meitenes nav tik sliktas kā centies te aprakstīt. emotion

5 1 atbildēt

es domāju ka daudz kas atkarīgs no vecākiem...vai mīlestības trūkuma dēļ..vai vnk bail būt pašai.

4 0 atbildēt
Jā,ir lietas, ko es savā pagātnē gribētu mainīt,bet neatceros, ka es būtu dzērāja or ma*ka. Labi, ka man bija stingri vecāki un nav ar milzīgu kaunu jaatskatās pagātnē. Pieļauju domu,ka liela daļa 12-18 gadīgās meitenes pēc pāris gadiem sev jautās - kāpēc?? Es nerunāju par visām, jo zinu, ka starp viņām ir tādas, kuras nebojā sev dzīvi ar mūsdienu hu*ņām.
4 0 atbildēt
Katrs dara, kā māk
4 0 atbildēt

Preach it,brother!

4 0 atbildēt

emotion pirms pāris nedēļām kakraz bija variants par es tevi mīlu variantu.Kontaktējos ar čiepu app divas nedēļas,nebiju vēl saticis šī jau bliež ārā ka mīl mani un ka esam jau kopā.Man tāds - dfuckq? emotion Kā pie velna mēs varam būt kopā ja pat vēl tikušies neesam,šī varianta meitene man ātri atkrita,jo 21 gadam tas šķita nepiedodami debīli.

3 0 atbildēt
Beidzot kāds to visu ir apkopojis vienā vietā. Paldies tev. emotion
6 3 atbildēt
Nu..Visas jau nav vienādas.Nevienam no apgalvojumiem piekrist nevaru.
3 0 atbildēt
Vienmēr saku, ka man ir paveicies ar savu draudzeni. Nevaru iedomāties, ka viņai rokās būtu cigarete vai kāda pudele utt. Bet runājot par pašu rakstu. Gribētu teikt, ka mūsdienās patsmit gadīgie puikas nav labāki par šī raksta tipa meitenēm. To pašu jau viņi dara. Šķiet, ka sāk sarukt veču skaists. Daudzi pēc sievišķiem izskatās ar savām apspīlētajām biksēm un saspiestajām olām.
3 0 atbildēt
Labs raksts bija samēram fun lasīt + no manis
4 1 atbildēt

Pēc tekstiem spriežot, autoram varētu būt aptuveni 13 gadi, bet izvēlētā iesauka ir visai mulsinoša. Tiesa gan, tā varētu izskaidrot, kāpēc par sieviešu dzimumu šeit vemta tikai žults. Un vēl - raksts ievietots pusnaktī, kad jebkuram cilvēkam, bet tīnim jo īpaši, vajadzētu dusēt saldā miedziņā, lai atpūtinātu pa dienu pārkairinātos nervgaļus.

6 4 atbildēt

Ak, šīs tīņu problēmas. emotion

Kad es augu, tad gan tā nebija. emotion

2 0 atbildēt
Kurš tagad uzrakstīs rakstu - problēmas ar mūsdienu puišiem ? 😂
2 0 atbildēt

Uuuuun- es piesakos pie šī komentāra. Nezinu, kāpēc dators bija izgājis no profila. Mazliet kaitinoši, bet nu, neko. emotion

2 0 atbildēt

Pilngadīgs uzreiz skaitās pieaudzis? 

Un ja jau tajā konkursā neko neizrāda, tad kāpēc sūta? emotion Lai celtu pašapziņu, tātad, izrāda gan! ( Es nerunāju tikai par plikumiem un tonnām kosmētikas )

2 0 atbildēt

Acīmredzot, ar mani lielu problēmu nav, kaut cik atbilst 1,5 emotion

2 0 atbildēt
Tāds tādu atrod.
2 0 atbildēt

Zini ir tāds teiciens. Laiki iet, un laiki mainās. 

3 1 atbildēt

Labs raksts, patika. emotion

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »