local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad Spoki vēl melnāki189

195 33


Pēdējo reizi Spoki piedzīvoja vizuālas pārmaiņas pirms vairāk nekā 5 gadiem. Tas ir pietiekoši ilgs laiks, lai viss, kas kādreiz šķita moderns un nepieciešams, būtu novecojis un apnicis, tāpēc portālam ir nepieciešams jauns dizains.

Rainis ir teicis: «Pastāvēs tas, kas mainīsies,» arī Spokiem ir jāiet līdzi laikam. Šo gadu nolēmām iesākt ar vairākām izmaiņām vienlaicīgi - nomainījām portāla pamatkrāsu no zilas uz melnu, jo tā ir gan neitrāla, gan skaista krāsa, kas ļauj vairāk izcelt tieši lietotāju saturu, ieviesām intuitīvu dizainu, kas pielāgots lietotāja paradumiem, izņēmām visas funkcijas, kas bija liekas, un uzlabojām komentāru sadaļu, lai izpausties būtu vēl vieglāk un interesantāk.

Spoki ir izklaides portāls, kurā jebkurš var atrast sev kaut ko. Sākot ar smieklīgiem jokiem, stāstiem un bildēm, beidzot ar nopietniem testiem par dažādām tēmām, un tam visam pa vidu pavīd arī kāda aktuāla ziņa no plašā tīmekļa.

Portāla mūžīgā vērtība vienmēr ir bijusi un būs tā lietotāji, jo bez viņiem nebūtu pašu Spoku. Mūsu mērķis ir uzturēt vietni, kurā cilvēki var bez sirdsapziņas pārmetumiem pavadīt laiku, izklaidēties un dalīties ar saviem viedokļiem, hobijiem un vienkārši to, kas tiem patīk.

Portāla auditorija ir pakāpeniski augusi kopš februāra, un decembrī Spokus apmeklēja 350 tūkstoši unikālie lietotāji no Latvijas, kas ir gandrīz ceturtā daļa no visiem interneta lietotājiem visā valstī. Tas vien pierāda to, ka cilvēkiem ir interese par izklaides portālu, kurā var izpausties katrs, kurš to vēlas darīt, rakstot par lietām, vietām un tēmām, kas padara ikdienu interesantāku.

Par skaistāku un labāku nākotni,

Spoki.lv komanda.

195 33 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

Ne vainas melnajiem spokučiem!!!

7 1 atbildēt

Cilvēks kā laba cūka- Pierod pie visa ) Gan jau būs ok. Vienīgais kas mani tracina,ka nevaru atrast kur atslēgt prognožu spēles paziņojumus

6 0 atbildēt

Man tomēr biki traucē tas, ka nav redzami datumi pie rakstiem. Man tie ir svarīgi. emotion

6 0 atbildēt

UN KURĀ VIETĀ IR CEPIENS?

nez, varbūt ziņa novēloti atnāca?

6 0 atbildēt

Cepiens kopš 2020.02.03, kas spoku dzīvē neko nemaina.

6 0 atbildēt

Kaa/kur var uzlikt veco versiju???????????????

6 0 atbildēt

Nu nav te cepiena. .

6 0 atbildēt

Eu Spoki!.. Cik reizes dienā šo jaunumu var men mest pastkastē? Jau ZB!!!

5 0 atbildēt

Nu moderni, moderni. Tomēr būtu jauki, ja no lapas vidus pavelkot uz leju parādītos augšējā izvēlnīte.

5 0 atbildēt

nospiedu ''lietot veco versīju'',kur to var nomainīt atpakaļ uz jauno?

5 0 atbildēt

Jāsāk vien pierast, varbūt...

5 0 atbildēt

Man patīk, ka tagad ir forši gifiņi, bet man nepatīk, ka daudz "smaidiņi" ir noņemti. Bet tā vispār man patīk jaunais dizains.

https://media.tenor.com/images/c4ee166846263fd4da84397c0ec43d5a/tenor.gif

5 0 atbildēt

Man grūtības pierast pie šīm pārmaiņām...būtu forši, ja katram spokam būtu izvēle un to nevajadzētu mainīt katru reizi, kad ieej spokos.

4 0 atbildēt

Man patik Spokos speles, konkursi un sportprognozes. Zhel kaa tagad sporta nekas nenotik.

4 0 atbildēt

tāds pats ''čats'' palicis kā purnu grāmata ,tāpēc tur arī neesmu...

4 0 atbildēt

Pie daudz kā pēkšņi jaunā ir pagrūti pierast, īpaši jau jau tika minēts, ka jau 5 gadus portāls ir bijis nemainīgs. Gan būs ok, kad pirmais kultūršoks pāries emotion

5 1 atbildēt

Vēl viena lieta, par ko gribētos piebilst. Nevaru atrast iespēju rādīt jaunākos nevis labākos rakstus (varbūt vienkārši esmu akls? emotionsmi: UUn tas pats ar komentāriem, būtu ļoti patīkami, ja tos iedalītu uz labākiem/jaunākiem

3 0 atbildēt

😀

1 0 atbildēt

Nekāssss.... Papļūtīs, pieradīs, samierināsies, iepatiksies. Es uzreiz pie ceturtā variantā. Kūl 👍

6 10 atbildēt
« 1  2  3  4 »