local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad Spoki vēl melnāki189

195 33


Pēdējo reizi Spoki piedzīvoja vizuālas pārmaiņas pirms vairāk nekā 5 gadiem. Tas ir pietiekoši ilgs laiks, lai viss, kas kādreiz šķita moderns un nepieciešams, būtu novecojis un apnicis, tāpēc portālam ir nepieciešams jauns dizains.

Rainis ir teicis: «Pastāvēs tas, kas mainīsies,» arī Spokiem ir jāiet līdzi laikam. Šo gadu nolēmām iesākt ar vairākām izmaiņām vienlaicīgi - nomainījām portāla pamatkrāsu no zilas uz melnu, jo tā ir gan neitrāla, gan skaista krāsa, kas ļauj vairāk izcelt tieši lietotāju saturu, ieviesām intuitīvu dizainu, kas pielāgots lietotāja paradumiem, izņēmām visas funkcijas, kas bija liekas, un uzlabojām komentāru sadaļu, lai izpausties būtu vēl vieglāk un interesantāk.

Spoki ir izklaides portāls, kurā jebkurš var atrast sev kaut ko. Sākot ar smieklīgiem jokiem, stāstiem un bildēm, beidzot ar nopietniem testiem par dažādām tēmām, un tam visam pa vidu pavīd arī kāda aktuāla ziņa no plašā tīmekļa.

Portāla mūžīgā vērtība vienmēr ir bijusi un būs tā lietotāji, jo bez viņiem nebūtu pašu Spoku. Mūsu mērķis ir uzturēt vietni, kurā cilvēki var bez sirdsapziņas pārmetumiem pavadīt laiku, izklaidēties un dalīties ar saviem viedokļiem, hobijiem un vienkārši to, kas tiem patīk.

Portāla auditorija ir pakāpeniski augusi kopš februāra, un decembrī Spokus apmeklēja 350 tūkstoši unikālie lietotāji no Latvijas, kas ir gandrīz ceturtā daļa no visiem interneta lietotājiem visā valstī. Tas vien pierāda to, ka cilvēkiem ir interese par izklaides portālu, kurā var izpausties katrs, kurš to vēlas darīt, rakstot par lietām, vietām un tēmām, kas padara ikdienu interesantāku.

Par skaistāku un labāku nākotni,

Spoki.lv komanda.

195 33 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

Izskatās, ka jāgatavojas bērēm. Jacky jau vainagu ar sēru lentām pasūtīja.

19 0 atbildēt

Ja godīgi, man nepatīk! Viss pārāk tumšs un es neko te vairs nesaprotu! Iepriekšējais dizains bija daudz labāks un pārdomātāks... :

19 0 atbildēt

Galīgi garām, nekam nederīgas pārmaiņas!!! Fui....

18 0 atbildēt

A kāpēc tie gifi komentāros tik maziņi? Man kaimiņš no pretējās mājas saka, ka grūti saskatīt.

16 0 atbildēt

Kāpēc man mobilajā versijā rāda, ka es rakstu jau esmu novērtējis pozitīvi, kaut gan es to neesmu pat atvēris? Vai tad tiešām nevar sakārtot, ka var redzēt, neatverot rakstu, ka nav balsots / balsots pozitīvi / balsots negatīvi? Vismaz varētu netērēt laiku, lai nav jāver vaļā veci un jau vērtēti raksti.

16 0 atbildēt

Fūū.. Nost ar melno dizainu! Reāli grūti lasīt un saprast. Lielākai daļai cilvēku taču tieši gribas kaut ko pozitīvāku dzīvē, nevis drūmo. Šitas reāli garām  emotion  emotion  emotion  emotion 

15 0 atbildēt

Spoki, paga, kurā vietā? Redzu vairs tikai kaut kādu ti*** ziņu lapeli. 💩Galīgi pārdevušies 👎

16 1 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Atgriezos pie vecā dizaina, pārskatāmāks un pārdomāts

 emotion 

15 0 atbildēt

Ieraudzīju var uz veco pārslēgties atpakaļ emotion 

15 0 atbildēt

Jaunais noformējums pilnībā iesūkā...

Pilnīgs bardaks... Ar katru reizi sūdīgāk

14 0 atbildēt

Eu te notiek briesmigs cepiens ! ! !

Atveru - ne cepiena , ne škandalu - nekā !

" letais " variants uztaisit intrigu ! Fui !

Par temu - melni spoki - dizains , nu knaps trulitis ! Sistemas sakartojums - tris ar minusu !

Iespeja ko atrast - coberis , jo jaiet atpakaļ uz veca Spoku dizaina lapam ! Pazudušas dažas fičas - nevareju atrast kur paskatities savu ša briža statistiku ( kopainu atradu , bet neatradu cepumu ka veidojas cepumu uzkrajums , kadas medaļas piešķirta , par ko !

Pec kopeja noverojuma - daudzi spoki pametuši Spokus ! Daudz palikuši kutri ( es tai skaita ) ! EV1TA Tavs šampis izradijas skaba susla , un meģinajums uzlabot Spokus ir vajš , nepardomats , neizstradats , nekvalitativs !

14 0 atbildēt

Melnā piektdiena taču novembrī, vai kļūdos?

Štrunts par krāsu, bet dizains izskatās kā lēta foruma lapele interneta pirmsākumos😆

14 0 atbildēt

Nu, ir tā: ja patiešām iestāsies Spoku melnais laiks, kāds tas ir šobrīd prezentēts, visdrīzāk - es vairs šo portālu neapmeklēšu.

Man nav nekas pret jaunumiem un uzlabojumiem, bet - mans viedoklis ir: jaunais dizains ir NEinteraktīvs!  Lietotājam maz draudzīgs.

Kaut vai komentāru sadaļa! Ir tā, ka es pat nevaru atrast savu komentāru, kur nu vēl saprast, kāpēc tas ir tieši tur, kur to redzu?

Ceru, ka mana profila atmiršana neradīs lielus zaudējumus Spokiem?

Ne es pirmais, ne pēdējais no vecajiem 'bukiem'.

Tautu varēs izklaidēt ExTēvocis Sems un tml.

14 0 atbildēt

@EV1TA, sāc domāt ko ar cepumiem darīt,savādāk bezjēdzīga opcīja

14 0 atbildēt

Ok ! 

Bet ne visi ir gatavi parmaiņam , un velas ko mainit ! Kadam vairak patik stabilitate un patstavigums ! - ka teikt , apņemi sievu , nu tad dzivo ! Nevis leka no vienas gultas - otra !  emotion 

Kā but , un ko darit Spoku apmekletajiem , kuri nevelas ko mainit ? 

14 0 atbildēt

Nu nē, nepatīk. Drūmi. Izskatās tāpat kā citur - nekā. Nepamanāmi, neievērojami, pa prasto, ne ar ko neatšķiras no citām vietnēm. Iepriekšējā versija bija dzīvīgāka.

Tā kā man nez kāpēc ir "sasniegts balsošanas limits" un plusiņus pievienot es nevaru, tad nācās ierakstīt.

13 0 atbildēt

👎👎👎

Pastāvēs, kas pārvērtīsies- bet pārmaiņām būtu jābūt pozitīvākām. Zils fons izskatījās daaauuudz labāk!😥😥😥

12 0 atbildēt

Bildes arī melnbaltas vajadzētu.

12 0 atbildēt

Nevaru melnumos ieraudzīt Foto spēli! emotion Lūdzu, palīgā!

12 0 atbildēt

Kāpēc spokos jaunākajos nevar redzēt kurš ir rakstījis rakstu? Lai no sākuma neliktos, ka šeit lielāko daļu rakstu liek admini.

12 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »