local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad Spoki vēl melnāki189

195 33


Pēdējo reizi Spoki piedzīvoja vizuālas pārmaiņas pirms vairāk nekā 5 gadiem. Tas ir pietiekoši ilgs laiks, lai viss, kas kādreiz šķita moderns un nepieciešams, būtu novecojis un apnicis, tāpēc portālam ir nepieciešams jauns dizains.

Rainis ir teicis: «Pastāvēs tas, kas mainīsies,» arī Spokiem ir jāiet līdzi laikam. Šo gadu nolēmām iesākt ar vairākām izmaiņām vienlaicīgi - nomainījām portāla pamatkrāsu no zilas uz melnu, jo tā ir gan neitrāla, gan skaista krāsa, kas ļauj vairāk izcelt tieši lietotāju saturu, ieviesām intuitīvu dizainu, kas pielāgots lietotāja paradumiem, izņēmām visas funkcijas, kas bija liekas, un uzlabojām komentāru sadaļu, lai izpausties būtu vēl vieglāk un interesantāk.

Spoki ir izklaides portāls, kurā jebkurš var atrast sev kaut ko. Sākot ar smieklīgiem jokiem, stāstiem un bildēm, beidzot ar nopietniem testiem par dažādām tēmām, un tam visam pa vidu pavīd arī kāda aktuāla ziņa no plašā tīmekļa.

Portāla mūžīgā vērtība vienmēr ir bijusi un būs tā lietotāji, jo bez viņiem nebūtu pašu Spoku. Mūsu mērķis ir uzturēt vietni, kurā cilvēki var bez sirdsapziņas pārmetumiem pavadīt laiku, izklaidēties un dalīties ar saviem viedokļiem, hobijiem un vienkārši to, kas tiem patīk.

Portāla auditorija ir pakāpeniski augusi kopš februāra, un decembrī Spokus apmeklēja 350 tūkstoši unikālie lietotāji no Latvijas, kas ir gandrīz ceturtā daļa no visiem interneta lietotājiem visā valstī. Tas vien pierāda to, ka cilvēkiem ir interese par izklaides portālu, kurā var izpausties katrs, kurš to vēlas darīt, rakstot par lietām, vietām un tēmām, kas padara ikdienu interesantāku.

Par skaistāku un labāku nākotni,

Spoki.lv komanda.

195 33 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

Bildes arī melnbaltas vajadzētu.

12 0 atbildēt

Nevaru melnumos ieraudzīt Foto spēli! emotion Lūdzu, palīgā!

12 0 atbildēt

Kāpēc spokos jaunākajos nevar redzēt kurš ir rakstījis rakstu? Lai no sākuma neliktos, ka šeit lielāko daļu rakstu liek admini.

12 0 atbildēt

Un žēl, ka rakstiņos nodaļiņām un bildītēm vairs nav numuriņi redzami.

11 0 atbildēt

Kas maksā tas pasūta .... neticās vai Jacky var kaut ko vairs iespaidot

bet vismaz ir opcija "vecais dizains/ jaunais dizains" 

gan jau ar laiku sakārtos jauno dizainu līdz galam, bet diezvai vajadzēja vērt viņu publiski, ja pat sadaļas īsti nav pilnveidotas.  (bet tas, ka viss ir melnbalts - acis būs kvadrātā) emotion

11 0 atbildēt

Šausmīgi traucē, ka nav datumu. Man ļoti vajag, lai es redzu datumus pie rakstiem.

10 0 atbildēt

Keep Calm - Join the Dark Side emotion

12 2 atbildēt

Bļin par noformējumu sūds bet baigi pietrūkst veco emoji. Bet tomēr noformējums diezgan smirdīgs, ļoti tukši un drūmi palika. Laikam atspoguļo spoku nākotni.

9 0 atbildēt

Pajāt par melno krāsu, bet kurš 2020. gadā taisa 1000 pikseļu platas mājaslapas? emotion emotion

9 0 atbildēt

Paarlasiiju visus n-tos komentus,no kuriem tikai paaris ir,kam jaunais dizains patiik/pieradiis...Vai tieshaam nav skaidrs,ka shis melnais emo stils nevienam nepatīk?!

Viedoklli tiek uzklausiiti,bet netiek nnemti veeraa,kaa ta taa?!

Nav vairs ne datumu ne numeraacijas,te jau mineeja,nu tak,kur veel elementaaraakas lietas,kuraam jaabuut,pilniigs chau...

Dodiet atpakall ieprieksheejo dizainu ar saprotamu noformeejumu,totaalaakaa bezgaumiiba pashlaik ir!

8 0 atbildēt

Daudz, kas tiešām ir mainījies. Es domāju, ka vajadzēja vairāk, kaut ko spilgtu nevis melnu, jo dzīve jau tāpat ir šausmīgi drūma ( Vismaz man). Ienākot tagad šeit liekas, ka kaut kas ir pazudis, praktiski viss ir pazudis. Ļoti pietrūkst sadaļa +18 ( nevaru atrast un bija vēl viena sadaļa kura ir pazudusi. ) Dizains vienkārši 0. Vajag spilgtumu! Neesam jau nomiruši, ka visam jābūt melnam.

8 0 atbildēt

Varējāt tēmu oranžu uzlikt,būtu pilnīga tvnet kopija. Un Raiņa citāts še ir nevietā!

8 0 atbildēt

Tagad SPOKOS ir tā kā Latvijā,kaut ko maina,kaut ko dara,bet rezultāts kā tai pasakā par kungu,kurš kalt mācījās.

8 0 atbildēt

Šai vietnei arī līdzīgs dizains https://piximus.net/

8 0 atbildēt

Skaista bilde, bet ir arī liels 'fake' profilu pieplūdums....cik jau sludinātāju sasūtījuši man te vēstules.....

https://media.tenor.com/images/4d4f42df95f12d8fb88cc0f36ddc7c24/tenor.gif

8 0 atbildēt

ĀĀ, nu fū, es jau sabijos, kpc viss melns man pēkšņi palika. Bet, zin, ir baigi ok. Man patīk.

https://media.tenor.com/images/ef699221218598de48582c9b2a9b81c4/tenor.gif

7 0 atbildēt

Spoki paši par sevi ir jau novecojuši. Raksti atpalikuši un man personīgi neinteresanti! Noformējums var būt dažāds, bet saturs ir tas, kas saista vai nesaista. VISS, kas mani aizvien saista šajā portālā, ir cilvēki, kas pēc būtības ir aizvēsturiskas spoku fosīlijas, tomēr aizvien ar aktīviem profiliem. Tie ir spoki, kurus cienu, lasu viņu rakstus un uzklausu viņu domas, tie ir tie, KURUS IR VĒRTS CITĒT! Tie ir spoku Raiņi! Visu cieņu viņiem!

7 0 atbildēt

Es neteikšu neko ,jo latviešiem ir tāds nerakstīts likums- par mirušiem runāt labu ,vai neko... Un par šito mironi gan NEKO LABU nepateiksi!!! Autoram 👎

7 0 atbildēt

Jāsaka gan paldies, ka vecā versija arī ir atstāta, ceru, ka nepazudīs.

Varbūt pēc nedēļas varētu veikt balsojumu par veco un jauno, tad redzēs kura cilvēkiem patīk labāk?

8 1 atbildēt

Cilvēks kā laba cūka- Pierod pie visa ) Gan jau būs ok. Vienīgais kas mani tracina,ka nevaru atrast kur atslēgt prognožu spēles paziņojumus

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »