local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad Spoki vēl melnāki189

195 33


Pēdējo reizi Spoki piedzīvoja vizuālas pārmaiņas pirms vairāk nekā 5 gadiem. Tas ir pietiekoši ilgs laiks, lai viss, kas kādreiz šķita moderns un nepieciešams, būtu novecojis un apnicis, tāpēc portālam ir nepieciešams jauns dizains.

Rainis ir teicis: «Pastāvēs tas, kas mainīsies,» arī Spokiem ir jāiet līdzi laikam. Šo gadu nolēmām iesākt ar vairākām izmaiņām vienlaicīgi - nomainījām portāla pamatkrāsu no zilas uz melnu, jo tā ir gan neitrāla, gan skaista krāsa, kas ļauj vairāk izcelt tieši lietotāju saturu, ieviesām intuitīvu dizainu, kas pielāgots lietotāja paradumiem, izņēmām visas funkcijas, kas bija liekas, un uzlabojām komentāru sadaļu, lai izpausties būtu vēl vieglāk un interesantāk.

Spoki ir izklaides portāls, kurā jebkurš var atrast sev kaut ko. Sākot ar smieklīgiem jokiem, stāstiem un bildēm, beidzot ar nopietniem testiem par dažādām tēmām, un tam visam pa vidu pavīd arī kāda aktuāla ziņa no plašā tīmekļa.

Portāla mūžīgā vērtība vienmēr ir bijusi un būs tā lietotāji, jo bez viņiem nebūtu pašu Spoku. Mūsu mērķis ir uzturēt vietni, kurā cilvēki var bez sirdsapziņas pārmetumiem pavadīt laiku, izklaidēties un dalīties ar saviem viedokļiem, hobijiem un vienkārši to, kas tiem patīk.

Portāla auditorija ir pakāpeniski augusi kopš februāra, un decembrī Spokus apmeklēja 350 tūkstoši unikālie lietotāji no Latvijas, kas ir gandrīz ceturtā daļa no visiem interneta lietotājiem visā valstī. Tas vien pierāda to, ka cilvēkiem ir interese par izklaides portālu, kurā var izpausties katrs, kurš to vēlas darīt, rakstot par lietām, vietām un tēmām, kas padara ikdienu interesantāku.

Par skaistāku un labāku nākotni,

Spoki.lv komanda.

195 33 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

 emotion Vai man vienam liekas ka, spoki ir sēru  emotion noformējumā - varbūt jau jāsaka, dusi nu saldi.

44 0 atbildēt

Nezinu, varbūt pieradīšu, bet pirmais iespaids ir negatīvs, pēc manām domāmām, kaut kas ir nonācis griezi, velētos dzirdēt citus komentārus, bet mans vērtējums ir pamatīga kļūda, nepardomāts. Var būt tas ir mans subjektīvs  vērtējums, piedodied, ja es kļūdos. Juris

40 0 atbildēt

lapas noformējums tagad ir .... - nabadzīgs, nepilnvērtīgs un varētu teikt - garlaicīgs. Protams ar laiku pieradīs tauta, bet ar šīm pārmaiņām spoki.lv, manā ieskatā ir zaudētājos. Vecais noformējums zilās krāsas motīvā bija bezmazvai ikonisks, šīs saites zīmols.

Es šo soli nenosauktu par attīstību. Šoku izņēma, tīņiem + noņēma, piedūrīgos meme - smaidiņus un pārējos vecos arī nost....

Quo vadis, spoki ?

35 0 atbildēt

Drūmāk kā kapā.

30 0 atbildēt

''Par skaistāku un labāku nākotni,

Spoki.lv komanda.''

Jums, spoku komanda, tiešām liekas ka šitais bezgaumīgais meln-baltums ir kkas skaistāks ??????????

28 0 atbildēt

Man ljoti nepatiik, tas nav progress, bet regress. Es saakumaa domaaju, ka man viiruss, ka taadas shausmas raada. Izraadaas, ka veikts "uzlabojums". Man tieshaam nav nekas pretii  pret uzlabojumiem, kaut arii pie tiem jaapierod, tachu shajaa gadiijumaa es negribu pierast, sorry.

35 7 atbildēt

Kaut kāds sūdz nevis dizains ! Pēdējais mēsls. itkā es būtu ienācis Tvnetā tikai melnā. izskatās ka ir pienācis laiks te iegriesties retāk

32 8 atbildēt

Man kautkā nepatīk :/

24 0 atbildēt

Nezinu vai labāks, vai sliktāks, bet neērtāks noteikti ir palicis viss. Neko nevar normāli atrast. Lai izdarītu kādu darbību ir jāveic tik daudz klikšķu... Var jau mainīt dizainu, bet funkcionalitāti nevajag čakarēt. Jebkuram programmētājam un dizainerim jau nu būtu jāzina.

24 0 atbildēt

Atverot spokus rodas iespaids ka esmu atvēris apbedīšanas pakalpojumu vietni, viss tik melns un dizains drīzāk atgādina mobīlo versiju. 

24 0 atbildēt

Ir ok, bet komentāros un rakstos iztrūkst datumi un laiks ... Būtu lieliski, ja jūs tos ar laiku pievienotu.

23 0 atbildēt

Nepatīk jaunais dizains.

Melnā krāsa ir pārāk drūma.

Komentāru sadaļa ir nelasāmi nēpārskatama.

Liekas kaut kāds neērts.

Un atgādina vairāk kaut kādu ziņu lapu nevis izklaides portālu.

23 0 atbildēt

Es jau neko, bet izskatās, ka dizainu ir veidojis kāds, kas tikko ir iepazinies ar css.

22 0 atbildēt

😄 ienācu spokos pēc pusgadiņa , skatos, brīnos, kas tas par vīrusu spokus izvarojis 😄

21 0 atbildēt

Budžetu apgrieza? emotion

21 0 atbildēt

@EV1TA 

 - stāsts nav jau tik daudz par krāsām, kā par to vizuālo noformējumu ar kādu spoki.lv bija pazīstami vairākus gadus. Cik krāsu - tik viedokļu © - tam es varētu piekrist, jā emotion

savā ziņā - protams, melns ar baltu ir foršāk nekā brūns zaļš un sarkans [piemēram], bet vai tas būtu labākais risinājums - tas ir neviennozīmīgi.

Un vēl - kāpēc spoku.lv komadai ir jālabo tas, kas nav salauzts ?

P. S. protams, tukša polemika, bet tomēr.

 emotion 

20 0 atbildēt

Kādu brīdi refrešoju, lai pārliecinātos, ka te nav kāda kļūme notikusi. Nu nekas! Tad tik uz priekšu! Uz tumšo nākotni!

20 0 atbildēt

Ev1ta eu varbut pietiek ! 

Pietiek dzest manus plusus  - man patikamiem komentariem ! 

Man nav gruti nospiest velreiz ! 

Klau ! Bez kašķiem - atstaj ari vecos SPOKUS  ( vismas kadu laiku ) un neuzspied rupji savas velmes citiem ! 

Cilveki ir noguruši no parmaiņam ! Gribas ko patstavigu ! Stabilu un drošu ! Stabilu un drošu valsti , likumdošanu , un atiecibas ! 

Miers ceļ un veido - nemiers posta !  emotion 

20 0 atbildēt

Man nepatīk viss ir mazs, grūti atrodams, nesmuki logo un man nepatīk jaunais noformējums.

20 0 atbildēt

Izskatās, ka jāgatavojas bērēm. Jacky jau vainagu ar sēru lentām pasūtīja.

19 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »