local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

Totāls....tik subjektīvs un neobjektīvs apskats. Lielāks izmers tad jau krutāk...tas ir beigu beigās telefons nevis planšete, tāpēc pārāk milzīgs displeis tik nozīmē to, ka tev būs neerti viņu pārvietot.  Un vispār salīdzinājums ir totāls sūds. Protams, ka Androidam ir tādi un šitādi izmeri un funkcijas, jo viņu izmanto dažādas kompānijas iOs ir tikai Iphone, tas ir tāpāt kā salīdzināt Seat un Golfu, jā Seatam būs viss tas kas golfam un lētāks (nu ne viss) tad kam mums golfs? Pareiz ir taču gaumes lieta un tāda lieta, ka cilvēki, vēlās justies, ka viņu ierīce (mašīna, partika, viss, ko varam iedomāties) ir labāks nekā tam blakus.   GALVENAIS. Izdomā taču ko salīdzinit SISTĒMU vai DZELŽUS. Pats izmantoju Android, bet būtu stulbi noliegt iPhone (iOs vai ko galu galā salīdzināji) prestižu un labi nostrādāto dzelžu, sistēmas saderību.

6 4 atbildēt
+ man ir iphone 2 gadus un nau pilnīgi nekādu problēmuemotionsmi:
3 1 atbildēt
A tagad tu man pasaki kurš šajos laikos ir labs telefons!!
2 0 atbildēt

Aplikāciju atbalsts tikai 40% no iOS pieejamajām aplikācijām.

Labs joks.  emotion 

2 0 atbildēt

Mans personīgais viedoklis ir šāds, pāris gadus atpakaļ domāju ļoti līdzīgi.  Tomēr pieredze ar android telefoniem nav bijusi tā labākā, gadiem ejot ražotāji pieļauj vecās kļūdas. Tipiska Android bēda (domāju ka neesmu vienīgais) , ar to versiju kas telefonā ir nopērkot viss ir lieliski. Kā nāk pirmais ievērojamākais atjauninājums, momentāli kaut kas sāk funkcionēt nepareizi. Pēdējais telefons, vispār radījis galvassāpes visu laiku. Pirkti vienmēr ir dotajā brīdī ražotāja labākie modeļi. Esmu bijis lojāls android , kādu laiku arī konkrētam ražotājam (neminēšu lai kāds slimi nesāk aizstāvēt) līdz šobrīd kad viņš savu dzīvības sulu ir iztērējis, jāmaina pret jaunu. Sapratu ka otreiz uz tā paša grābekļa nekāpšu, tāpēc jāiemēģina jauno iPhone. Pēc tam arī redzēs cik rūgta vai salda būs šī pieredze, balstoties uz piedzīvoto ar Android. Īsumā gribu pateikt tikai vienu, nav ko nolikt vienu vai otru OS , tieši tāpat arī kā pašus telefonus, izskatu , izmēru. Katram ir savas individuālas prasības, tieši tāpēc arī tālruņu tirgus ir tik plašs. Katrs vadās pēc savas pieredzes un tāpēc arī izvēlās konkrētu tālruni. Gluži tāpat kā es šobrīd esmu izlēmis par labu Apple. Daudz noderīgāk būtu, ja katrs spētu godīgi aprakstīt plusus un mīnusus tam ko pats lieto, lai citiem būtu vieglāk izvēlēties ko pirkt.

2 0 atbildēt
Mani vairāk piesaista nokia lumia tālruņi ar windows phone 8 OS
2 0 atbildēt

aabolam pietruuks Steve Jobbs....

2 0 atbildēt
Neiešu baigi izplūst savās domās.
2 0 atbildēt

Esmu sapratis, ka man lielāku telefona displeju par 4.5 collām nevajag :)

2 0 atbildēt

Tu spried telefonu pec video, spelem, programmam... Nozhelojami bet nu atvaino man.

2 0 atbildēt

Man ir 33 noška, neskaitot izturīgo korpusu viņai ir arī polifonija! emotion

2 0 atbildēt

  emotion 

3 1 atbildēt

Aizmirsi pateikt, ka galaxy vel ir funkcija lietussargs- ja līst, tad uzliec to milzeni virs galvas.

Pat S5 šī iemesla dēļ ir ūdens izturīgs

 

2 0 atbildēt

Nu manuprāt tas ir tāpat kā ar autiņiem, ja nopērc teiksim jauno s klases mersi tam arī nebūs liela atšķirība no iepriekšējā modeļa tas nebūs super jaudīgs tam nebūs nereālākā superauto skaņa tas būs vienkāš s klases mdelis ar savām ērtībām un extrām un tu vari pirkt suburu tu vari prk ford tu vari pikt volov vai mazdu bet tas tikuntā nebūs mersis un morāle ir tam viena cilvēkiem patīk ka viņš teiksim nopērk lietu un viņš to pazīst man nav jāiziet cauri ķīniešu ābecei lai saprastu kā strādā iphone jo es jau to zinu un labrāt maksāju par to

2 0 atbildēt

Man šķiet, ka androīdos ir daudz par daudz nevajadzīgu programmu un tas ir piebāzsts ar dažādām "noderīgām" aplikācijām un parāk daudz dažādām opcijām, kas man tiešām nav vajadzīgas. Protams, ir cilvēki, kuriem tas viss noder un ir vajadzīgs, piemēram, darbā utt. Tomēr man iphone liekas praktiskāks, vienkāršāks un dizains arī liekas foršāks. Tāpat arī nezinu, ko iesāktu ar lielāku ekrānu, jo labāk lai parocīgi, nevis, ka nevar ielikt kabatā. Bet tās protams ir tikai manas domas. :)

2 0 atbildēt

Muļķīgi argumenti. Neviens no tiem nepierāda, ka viens vai otrs telefons ir labāks vai sliktāks. Un ir bezjēdzīgi strīdēties par to, vai iphone ir sūds vai nav.  Un par pirmo runājot... Uz telefona vispār nevajadzētu skatīties nekādus video, ja jau tik ļoti par redzi baidies. Un tad vēl - vai tad tiem androīdiem ir diži atšķirīgs dizains? Tak paskaties uz tiem pašiem samsung galaxy, visi vienādi. Kāpēc gan apple nevarētu ražot telefonus, kuri dizainā īpaši ne ar ko neatšķiras? Un es neteiktu, ka dizains viņiem būtu slikts, tieši pretēji - ļoti gaumīgs, tajā pašā laikā vienkāršs un ļoti ērts. 

Tiešām nederīgs raksts. Vienkārša ūdens liešana. Mīnuss. 

2 0 atbildēt

Apple produkts ir visatīstītākais salīdzinājumā ar citiem, pats nelietoju apple produktus, bet tas, ko jūs te rakstat ir pilnīgs fufelis.

Vairumā apple telefonus saplēš tikai neveikli ļaudis, loģiski jebkurš telefons, ko iebāzīsi aizmugurējā bikšu kabatā sēžot saplīsīs.

Ja rokas Tev neaug no dirsas un ar maņām viss kārtībā, tad telefonu praktiski nav iespējams saplēst.

Telefons nav kaut kāda koka tāfēlīte, kuru tu vari iebāzt kabatā vai nosviest uz zemes un aizmirst par tās eksistenci. Visi mēs labi zinām, ka iOS ir kvalitatīvāk izstrādāts un parocīgāks. Kaut vai telefonam vairumā ir 2 kodolprocesors, tā sistēma NEKAD nelago, tāpat arī jebkura vairumtirzniecības aplikācija.

2 0 atbildēt

5. Var    8.Nau jāčakarējas ja ir Dropbox.    2. Pilnīgi apmierina iphone 5s izmērs.   7. Izmanto dropbox 

3 1 atbildēt
Par laba Iphona cenu var iegādāties ļoti labu androīdu. Cik esmu novērojis maza daļiņa no Iphone lietotājiem, tos nevar atļauties un iegādājas preztiža dēļ.
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »