local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

Kāpēc vispār jāveido tāds raksts? Pastāv arī tāda lieta kā gaume un iphone nav nemaz tik slikts telefons, cik ļoti tu to esi te pasniedzis...

6 1 atbildēt
visi - no iphone lietotājiem
5 0 atbildēt
Es gribu nožņaugt visus IPhone fanboy'us. Nejau tādēļ ka es esmu super Android fanboy, bet gan dēļ viņu argumentiem. 1)- Tev vienkārši skauž 2)- Tev nepietiek naudas 3)- Visiem kuriem ir nauda pirks IPhone 4)- Mums nav tik labi speci, jo tie nav vajadzīgi lai būtu labs telefons. Ekrāna izšķirtspēja ir lieliska, nav tik daudz opciju tādēļ nav vajadzīgs labs procesors un baterija tur ilgi. IPhone'iem nav slikts ekrāns, bet to nevar salīdzināt ar daudz lētākiem Android. Tiem kuri kautko saprot no telefoniem nekas nedkauž, bet gan ir žēl IPhone'istu iztērētās nauda. Daudzi Android maksā dārgāk par IPhone, bet daudzi tos tāpat izvēlas pāri IPhone. Ir Android ar 4k izšķirtspēju, vairāk kā 5000mAh baterijām, astoņiem kodoliem un es varētu turpināt, kamēr IPhone ar savu laikam 1k izsķirtspēju, 2000mAh, divkodolu procesoriem grib mums ko mācīt. Android ir atvērta OS, un ja tu zini ko darīt, pats no tā varētu saraisīt savu OS. Jailbreak'ots IPhone pat nestāv tuvu parastam Android, bet Android vēl var rootot to padarot 10x labāku. Bļin velns parāvis kaut vai jaunais Moto G pa 250€ ir daudzus gadus papriekšu jaunajiem IPhone.
9 4 atbildēt
Beidzat cepties, ja nebūtu izdomāts iPhone tad mes vēljoprojām staigātu ar 5310 noškām.
4 0 atbildēt
Izklausies pēc tāda kurš nevar atļauties iPhone haha
12 8 atbildēt

Kāpēc jāsalīdzina kkādi sūda telefoni? Manuprāt gan, Android, iOS un Microsoft ir labs.. Katrai operētājsistēmai ir savi + un - 

4 0 atbildēt
Nekad nav bijis iphone, nemāku spriest vai labs vai slikts. Lai cik mīnusu un plusu būtu vienai vai otrai OS, tomēr palikšu uzticīga Android.emotion Gan jau var atraat veidu kā dziesmas dabūt telefonā pa taisno, ja prot. Tukša īdēšana, ja tiešām vēlēsies, iemācīsies
4 0 atbildēt

Var manīt, ka nekad neesi lietojos ābolu produkciju. :)

Jā, piekritīšu, izmēri nemainās, bet teikšu godīgi, pēdējos saumsungus man, personīgi, pārvaldīt ar vienu roku ir neiespējami. Pārāk lieli un nepraktiski. Negribu piekrist par 8. punktu. Itunes ir pats telefona pārvaldnieks. Visu mūziku, kas ir kompī vari pa tiešo ielikt telefonā, tāpat arī filmas (kuras gan pirms tam ir jāpārkonvertē), un arī e-grāmatas liekās iekšā uz urrā. Nevienu santīmu neesmu iztērējusi Itunos. Piedevām, kad liec iekšā mūziku, tā tiek apstrādāta tā, lai skanētu vienkārši lieliski, turklāt ar jaunajām austiņām (kas starp citu tika veidotas 7 gadus izpētot cilvēka auss īpatnības) mūzika ir vairāk kā baudāma.  :) Pašai ir bijuši gan samsungi, gan nokias... pirms pāris mēnešiem iegādājos Iphone 5s. Ne reizi nav bijis neviens gļuks, ne reizi nav kāries, ne reizi nav bremzējis... ērts, ātrs, viegls un praktisks. Jā, dārgs, bet toties izstrādāts.

3 0 atbildēt

Es personīgi uzskatu, ka ir nepareizi tā salīdzināt - iOS ir sūds pret Android. Tas ir kā vērtēt meiteni bruneti un meiteni blondīni. Jā, iOS ir dārgāks, bet tomēr tā ir gaumes lieta. Ja kāds jūt dziļāku prieku, turot rokās iphone nekā, piemēram, NOKIA kādu no Lumiām, tad iphone ir viņa telefons. Nesaprotu, ko cilvēki cenšas panākt, kad mēģina ieskaidrot, ka iphone ir mēsls? Manuprāt, tas vairāk liecina par kaut kādu skaudību, jo psiholoģiski tā ir pretreakcija - ja kkas tev nav, kas ir otram, tad to otru uzreiz gribas no****t.. Nez, varbūt es kļūdos. 

3 0 atbildēt

Brands paliek brands, un melnos traipus var atrast jebkurā ierīcē. Pēc maniem novērojumiem varu teikt ka lielāko tiesu šādas informācijas izplata tie kuriem āboli nav pa kabatai, bet pašiem dikti gribētos. Pazīstu ļoti daudz ābolu lietotājus un pēc atsauksmēm varu spriest ka iPhone ir vieni no kvalitatīvākajiem viedtālruņiem mūsdienu tirgū (vienīgais vajag dziļāku kabatu nekā vidējajam latvietim).

Un nē! Es neaizstāvu ābolus, jo pašam ir. Pats ikdienā lietoju lēto latviešu/krievu ķīnieti Just5 Spacer, kuru var dabūt pa kapeikām un pagaidāmi man nav izdevies atrast pie kā piekasīties - visiem iesaku!

3 0 atbildēt
Negribu iziet uz kkādu d**šanos.
3 0 atbildēt
Ļoti tizli pacelt tik vecus rakstusemotion Tagad 2k17 tu liecies atpalicis tehnoloģijās
3 0 atbildēt
Tie nav iemesli par to ka iphons ir sūds. Tie ir iemesli, kāpēc androīds bremzē un karas.
3 0 atbildēt

man ir nelabas aizdomas ka tu esi taac pac kaa tie kas nevar sadaliit bmw un audi.... ja tev patiik tas samsungs tak lieto vinju un neuzbaazies citiem

3 0 atbildēt

Es galīgi neesmu ābola fans, bet šie iemesli izskatās ļoti vienpusēji. Ja salīdzinātu abas OS būtu ok, bet teikt ka viens ir sū** un otrs ir baigi labs, tā ir tīrā demagoģija.

2 0 atbildēt

aabolam pietruuks Steve Jobbs....

2 0 atbildēt

Man šķiet, ka androīdos ir daudz par daudz nevajadzīgu programmu un tas ir piebāzsts ar dažādām "noderīgām" aplikācijām un parāk daudz dažādām opcijām, kas man tiešām nav vajadzīgas. Protams, ir cilvēki, kuriem tas viss noder un ir vajadzīgs, piemēram, darbā utt. Tomēr man iphone liekas praktiskāks, vienkāršāks un dizains arī liekas foršāks. Tāpat arī nezinu, ko iesāktu ar lielāku ekrānu, jo labāk lai parocīgi, nevis, ka nevar ielikt kabatā. Bet tās protams ir tikai manas domas. :)

2 0 atbildēt

Tu spried telefonu pec video, spelem, programmam... Nozhelojami bet nu atvaino man.

2 0 atbildēt

Aizmirsi pateikt, ka galaxy vel ir funkcija lietussargs- ja līst, tad uzliec to milzeni virs galvas.

Pat S5 šī iemesla dēļ ir ūdens izturīgs

 

2 0 atbildēt

Ir bijiusi saskarsme, gan ar vienu, gan otru, un jasaka, ka tas ir loti stipri atkarigs no katra pasa, kas patik un kas nee ! Piekritisu, ka pec Galaxyy s3 iphone 5s ekrans likas parak mazs, un tas, ka viss notiek caur itunes, mani galigi neapmierinaja, ir bijusi darisana ar itunes jau iphone 3 laikos, bet vel joprojam nepatik, tapec pagaidam izdomaju palikt pie Galaxy s3, 4, vai 5to nedomaju nemt, neliekas, kaut kas loti labaks par tagadejo, un vispar nedomaju, ka paisku pie Samsung, iespejams, ka atgriezosos pie Sony, ir bijusi dazi lietosana, un vienmer ir loti patikusi ! Ipasi jau muuzika ! :)

Taa, ka, katram tas viss ir loti individuali, un tapec nevajadzetu nolikt ne vienu, ne otru razotaju, pirms nav izmeginati vinju produkti ! :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »