local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

Bērns! Ar bērnišķīgiem un tupiem argumentiem. Lika pasmaidīt, paldies! :D

1 2 atbildēt
I shit emotion
0 1 atbildēt
Suds ir tikai sis raksts. Nav naudas, strada gudrak.
1 2 atbildēt

1.man patik 4 colu ekrāns, pietiekami liels.Un atšķirība no samsung gaļas dēļiem nevajag man purse(vīriešu somiņu) lai nēsatu to līdzi.

http://www.360dewan.com/wp-content/uploads/2012/02/Man-Bag.jpg

galaxy s4 knapi kabatā varēju iebāst kur nu vel paiet.-ar tādu var staigāt tikai reperi ar tām platajam biksem un lielajam kabatam vai trenuškas ka urļas,

5 7 atbildēt

ble ka man besi kad cepjas kursh ir par kuru labaks. pasham ir iphone 3gs. ja veljoprojam vecais labais 3gs. neskaitamas reizes ir kritis pie zemes actaats lauka smaga lietus laika dubljos.  Lietoju vinju jau 3 gadus shis ir 4turtais un es nevaru sudzeties vienigi paliek ar vien lenaks un dazhreiz iegljuchi bet nu pec manam domam ka smartphone vinjsh man ir nokalpojis labi un vel cerams kalpos kadus 2vus gadus :)

0 2 atbildēt
Tadadā...manas domas ir šādas ;D 1.Džinsu ražotāji atpaliek no samsung izmēriem, takā lielie plazmas telefoni kabatās neielien. "-"samsung Šie telefoni varētu patikt cilvēkiem kas visu laiku "dzīvo" telefonā un arī resnīšiem kuriem pirksti par lielu lai nospiestu iphone taustiņus. 2.Man besī šie logrīki, vislaik kaut kas izlec, tinās un vēl nezin ko dara. Vieglāk ieiet aplikācijā un tāpat tos logrīkus lielākā daļa neizmanto. 3.Ja tas ir iemesls kapēc Iphones ir s**** tad tas ir smieklīgi. Iphone ir klaviatūra kurai var mainīt izkārtojumu ;)Bēēt msung ir vairākas bezjēdzīgas klaviatūras kur tāpat neko nevar uzrakstīt. Iphone arī ir iespēja uzstatīt vārda paredzešanu un korektoru. 4.Nuu vispār jau Iphone pieslēdzot pie datora tu ieej Itunes un piespied podziņu un viss ir pārkačāts vai ari izmantojot ITools telefonā. Vai arī caur veco labo "Zilzobi" jeb "Bluetooth". 5.Dizains Iphone ir ļoti pieklājīgs nevis ar sirsniņām vai mašīnītēm kā bēbīšiem, toties Iphone attīstās ar funkcijām. Samsung joprojām ir lēni un gļuko bet Iphone strādā iespaidīgā ātrumā un tiek veikti jauni atjauninājumi :P Es lieku "-" par rakstu jo bija nepatiesi fakti ;)Ceru ka kāds uzrakstīs 5 iemesli, kāpēc samsung ir s*ds
0 2 atbildēt

Tad jau labāk no visiem windows phone vismaz tas nav kāandroids kurš visu laiku karās :D

0 2 atbildēt

A man ir 3310 NOKIA.emotion

Iphone ir tikai tiem cilvēkiem, kas grib parādīt cik biezs ir viņu vecāku, vai viņu pašu maks. Mūsdienās jo tev dārgāks telefons ar kuru tu taisi selfijus un mierīgi nomet pie zemes Iphone 4 jo tavam papucim ir daudz naudas viņš tev nopirks Iphone 5. 

 

Man ir tikkai viens iemesls lai izmantotu reālu pogu telefonu, tam baterija tur 4X ilgāk.

0 2 atbildēt

nu un kas,ka ekrāns mazs..vai telefons ir domats video skatīšanai..to dari kompi vai tv  .. kam vajag telefona ekranu 2 ķieģeļu apmērā kuru ar vienu plaukstu nenoturēt..

šis punkts par ekrāna lielumu būtu izsvītrojams un vērā neņemams..ja vēl vispār kāds kruto viedtālruņu lietotājs atceras,kam reali domāts telefons emotion 

3 5 atbildēt
Nu šos es pat nesauktu par iemesliem. Ir simtiem citu lietu, kādēļ android ir daudz labāks.
2 4 atbildēt
Ja ir liels telefons, tad viņš nav praktisks, viņu nevar normāli iebāzt kabatā. Lai skatītos video nav domāti telefoni, bet gan citas ierīces . Iphone viss ir labi izplānots un arī failiem var piekļūt viegli, ja uztaisa to jailbreak. Labāks ekrāns, dizains foršāks un arī strādā daudz labāk nekā android. Uz android var saķert daudz vīrusus. Man tāda sajūta, ka tev radies priekšstats par telefoniem kā apple ir viens un visi pārējie ir android. Tā nav, apple nav operētājsistēmas
2 6 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »