local-stats-pixel fb-conv-api

Silas Botwin un viņa dziesma ''Waterfall'' - lielisks skaņdarbs, kas jādzird1

Visus mūzikas cienītājus ir pārsteidzis tautā iecienītais mūziķis Silas Botwin. Mākslinieks nācis klajā ar singlu ''Waterfall'' un Tev tas noteikti ir jādzird!

Nicolò Guarnieri tautā ir plašāk pazīstams kā mūziķis un mākslinieks Silas Botwin. Viņš nāk no Itālijas un ir vairāk kā dīdžejs, kurš rada EDM un dubstepa tipa mūziku.

''Waterfall'' ir viņa, pagaidām, mazāk populārais skaņdarbs un pats pirmais gabals, ko viņš jebkad izlaidis uz vadošajām mūzikas strīmošanas platformām.

Silas Botwin diskogrāfijā ir tādas dziesmas kā ''Entropy'', ''Voices'' un ''Beast Mode''. ''Beast Mode'' ir viņa jaunākais skaņdarbs, bet ''Entropy'' - populārākais! Visiem skaņdarbiem ir diezgan iespaidīga statistika. Jāpiemin, ka viņa mūzikas karjera ir vien pašā sākumā. Iekš Spotify viņa dziesmas šogad ir jau klausītas vairāk kā 20 tūkstošus reižu kopā.

Mūziķa dziesmas ir specifiskas un ir vairākas reizes tās jādzird, lai tās kārtīgi pieliptu. Taču tas ir tā vērts - dziesmas ir tiešām labas! Katra dziesma atšķiras, bet visas ir lieliskas. To arī pierāda statistika viņa dziesmām - gandrīz visas atsauksmes ir pozitīvas!

Piedāvājam noklausīties Silas Botwin skaņdarbu ''Waterfall'' un aicinām sekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu ātrāk un vairāk par mūziķa gaitām.

Silas Botwin debijas skaņdarbs ''Waterfall'' ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās!

22 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pēc skaņas kārtējās generic skaņas, kuras skan identiski kā vēl 40 mākslinieku. Vai tiešām nekas jauns, oriģināls vairs neveidojas? Piemēram, pēc skaņām uzreiz pateiksi, kas ir prodigy, kas ir pendulum, kas ir Nicky Romero.

Šis? Šis ir pilnīgi nekas...kā lielākā daļa "tautas iecienītu mākslinieku" , kurus šeit liec..

8 0 atbildēt