local-stats-pixel fb-conv-api

Linda nāk klajā ar oktobra karstāko dziesmu - ''Chasing Dreams''7

Mūzika ir kas ļoti īpašs un ir prieks, ka tauta var baudīt jaunu mūziku katru dienu. Pie mūzikas apvāršņiem ir parādījies jauns vārds - Linda. Mūziķe pavisam nesen nākusi klajā ar jaunu singlu - ''Chasing Dreams''. Dziesma ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās.

Šī mūziķe ir pavisam jauna un ar mūziku sākusi nodarboties pavisam nesen. Lai gan viņa nav latviete, priecē, ka viņas mūzika tiek pamanīta un viņas popularitāte aug katru dienu. Šī gada 10.novembrī, jaunā dziesmu autore nāks klajā ar jaunu dziesmu - ''My Time''. Dziesma ir pieejama jau iepriekš saglabāšanā iekš Spotify platformas. Dziesma solās būt tiešām laba!

Drīzumā māksliniecei iznāks jaunas dziesmas, kā arī nākamgad gaidāms albums no vairāk kā 10 jauniem skaņdarbiem. Viņas diskogrāfijā jau ir vairākas citas lieliskas dziesmas, bet tieši ''Chasing Dreams'' ir viena no lieliskākajām.

Lielisks skanējums, fantastisks liriskais sacerējums, kā arī skaista melodija. Ko vien vairāk var īsts mūzikas fans vēlēties, ne tā? Klausoties mūziķes dziesmās var just viņas aizrautību ar šo lietu un to, ka viņai tiešām ir ļoti spoža nākotne šajā sfērā. Kādu dienu, mūzikas slavas virsotnes var piederēt tieši viņai.

Piedāvājam novērtēt mūziķes jauno dziesmu ''Chasing Dreams'', kā arī aicinām sekot Lindai sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par mākslinieces gaitām. Dziesmai ir pat savs mūzikas klips, kas YouTube platformā vērots vairāk nekā 3,5 tūkstošus reižu. Apbrīnojami!

Mūziķes Linda dziesma ''Chasing Dreams'' un tās mūzikas videoklips.

27 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

👍

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

es tā īsti nesaprotu šos mūzikas fanātu rakstus, oktobra karstākā dziesma, slavas virsotne, lieliska melodija?

Tie 3, 5 tukstoši visu pasaka.🙄🙄🙄

līdz tam pašam miljonam varbūt arī ne šajā dzīvē...

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt