local-stats-pixel fb-conv-api

Silas Botwin pārsteidz ar festivāla cienīgu skaņdarbu ''Beast Mode''1

Šī gada 6.novembrī, plkst. 1:00 naktī pēc Latvijas laika, ar jaunu EDM žanra dziesmu klajā nāca itāļu mākslinieks ar skatuves vārdu Silas Botwin. Skaņdarbs ''Beast Mode'' ir pieejams visās mūzikas platformās.

Mākslinieks ar mūziku nodarbojas jau sen. Šis ir viņa devītais skaņdarbs un skaņdarbs, kas tapis ļoti ilgi - tas aizņēmis vairāk kā piecus mēnešus no viņa laika.

Mūziķis ir izlaidis daudz dažādu dziesmu. Zināmākās no tām ir ''Voices'' un ''Entropy''. Tagad ir pieejams arījaunais singls ''Beast Mode'' un tas ir lielisks. Lai to saprastu - tas ir jādzird katram pašam.

Mūziķim Latvijā ir izdevies jau iepatikties cilvēkiem. Dziesmas ''Voices'' un ''Entropy'' brīdi atradās pat Latvijas TOP 200 iTunes topā. Tas ir iespaidīgi priekš tik jauna mūziķa. Talants!!!

Silas Botwin rada vairāk festivāla tipa mūziku un kas to lai zina - varbūt vasarā varēsim viņu dzirdēt arī kādā festivālā. Mūziķis ir ļoti talantīgs un saprot ko dara. Viņš prot radīt mūziku un tas ir labi dzirdams. Cerams, ka viņš spēs izspēlēt savas kārtis pareizi un iemantos slavu pasaulē ar laiku kā lielisks dīdžejs un EDM mūzikas žanra lietpratējs.

Piedāvājam noklausīties Silas Botwin dziesmu ''Beast Mode'' un aicinām sekot viņam līdzi sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par mākslinieka gaitām.

Silas Botwin jaunākais skaņdarbs ''Beast Mode'' ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

11 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 2 atbildēt