local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis Big General izlaiž savu debijas singlu ''Evolve Now''0

Šī gada 23.oktobrī, ar savu pirmo singlu pārsteidza Diondre Lane, kas profesionāli pazīstams ar pseidonīmu Big General. Viņš debitēja ar savu pirmo singlu ''Evolve Now''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Big General ir jauns un talantīgs ārzemju mūziķis, kas ar mūziku ir sācis nodarboties pavisam nesen. Viņš ir vien pašā mūzikas karjeras sākumā un viņš ir nākamais uzlecošais mūziķis. Daudzi viņu vēl nav atklājuši - viņam iekš Instagram ir vien nedaudz vairāk nekā 70 sekotāju un dziesmām nav daudz klausījumu.

Taču pēc dziesmas ''Evolve Now'' noklausīšanās - Tu sapratīsi, ka ir jēga šo mūziķi klausīties un atbalstīt. Viņš rada interesanta tipa mūziku - nedaudz hip-hopa, popa un R&B tipa apvienojumu. Interesanta un iepriekš nedzirdēta mūzika!

Šī ir pirmā Big General relīze. Domājams, ka jau pavisam drīz, mūziķis varētu pārsteigt ar vēl jauniem skaņdarbiem. Atliek vien tikai gaidīt un viņu atbalstīt! Mūziķim ir gan potenciāls, gan talants. Cerēsim, ka viņš spēs to izmantot pareizi un viņš sasniegs slavas virsotnes!

Piedāvājam noklausīties mūziķa Big General dziesmu ''Evolve Now''. Kā arī - aicinām atbalstīt jauno censoni un piesekot viņam sociālajos tīklos. Tur būs iespējams vairāk uzzināt par mūziķa gaitām. Saite uz viņa Instagram kontu ir pievienota zemāk - atsauces vietā. Pieseko!

Big General dziesma ''Evolve Now''.

10 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000