local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Darwin Da Vinci nāk klajā ar savu debijas albumu ''Freedom Of Speech''0

21.gadsimts nav viegls laiks - tā vien šķiet, ka katru dienu kāds cilvēks cenšas izteikt viedokli un kaut ko mainīt. Šoreiz tas ir kāds jauns ārzemju mākslinieks Darwin Da Vinci, kurš nācis klajā ar albumu ''Freedom Of Speech'' jeb latviski - runas brīvība.

Mūziķa albums satur 10 skaņdarbus. Albums ir nedaudz garāks par pusstundu un tas ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās. Mūziķis nāk no Amerikas - Ņūdžersijas. Viņš ir nevien mūziķis, bet arī producents un pats producē un miksē savu mūziku.

Mūziķa diskogrāfijā ir albums ''Freedom Of Speech'' un divi šogad izlaisti singli - ''No Tomorrow'' un ''100''. Abi singli pēcāk pievienoti arī šim albumam. Viņš mūziku sācis izlaist vien šogad, tāpēc karjeras spožākie punkti viņam noteikti ir vien priekšā.

Mūziķa karjera ir vien nesen iesākusies un šis ir pirmais gads, kad viņš izlaiž savu daiļradi publiski, taču viņš jau ir diezgan ieskrējies. Piemēram, iekš Instagram platformas viņam jau ir vairāk nekā 800 sekotāji. Arī citās platformās viņš lēnām iekaro popularitāti un domājams, ka tas ir vien laika jautājums līdz mūziķis iekaros mūzikas topu un festivālu virsotnes.

Mūziķa daiļrade ir tiešām ļoti interesanta un īpaša. Tā būtu katram jādzird pašam. Domājams, ka katram īstenam mūzikas cienītājam patiks šī jaunā talanta radītie skaņdarbi. Jādod vien iespēja! Veiksmi jaunajam un talantīgajam mūziķim sasniegt visu mūzikas sfērā iecerēto. Galvenais ir neapstāties un turpināt darīt to, kas sirdij tuvs!

Piedāvājam noklausīties dziesmu ''Angels & Demons'', kas ir Darwin Da Vinci skaņdarbs no viņa debijas albuma ''Freedom Of Speech''. Aicinām piesekot mūziķa Instagram kontam - saite uz to atrodas atsauces vietā.

Skaņdarbs ''Angels & Demons'', kas ir daļa no mūziķa Darwin Da Vinci solo debijas albuma ''Freedom Of Speech''.

23 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000