local-stats-pixel fb-conv-api

JellyJuiceMusic laiž klajā pavisam rudenīgu singlu ''Autumn Falls''2

Visiem patīk mūzika un tas ir neapstrīdams fakts. Nu mūzikas platformas ir pārsteidzis jauns mūziķis. Mākslinieks JellyJuiceMusic laidis klajā ļoti rudenīgu singlu ar nosaukumu ''Autumn Falls''. Viņa jaunākais skaņdarbs nu ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Rudenīgā dziesma ir pārsteigusi visus negaidīti gluži kā ziemas sniegs. Tiesa - tas vēl mūs nav pārsteidzis, bet rudens lapas gan. Un tieši par to ir šī dziesma - par rudeni, lapām un rudenīgo gaisu. Lielisks un vēl nedzirdēts skaņdarbs.

Dziesma ir oficiāli izlaista vien vakar - 2020.gada 15.novembrī. Tā ir pieejama gan Spotify, gan Apple Music, gan iTunes, gan YouTube, gan arī visās pārējās platformās. Dziesma ir nedaudz garāka par trīs minūtēm un dziesma ir tiešām ''lipīga'' un jauka.

Mūziķa diskogrāfijā ir vairāk kā 10 dziesmas. To skaitā tādas kā ''Under The Trees'', ''Stranded'', ''Take Your Time'' un arī citas. Visām ir diezgan iespaidīgi statistika klausījumu ziņā iekš Spotify platformas! Visu cieņu jaunajam censonim! Viņa klausītākā dziesma, pagaidām, ir ''Under The Trees'', kurai iekš Spotify platformas, dotajā brīdī, ir nedaudz vairāk kā 37 tūkstoši klausījumu.

Mūziķa dziesmā var dzirdēt viņa potenciālu un talantu. Dziesma ir tiešām ļoti forša un domājams, ka katram īstam mūzikas cienītājam tā patiks un tas spēs to novērtēt. Ja mūziķis turpinās tādā gaitā, ar laiku varēsim redzēt viņu arī uz lielajām mūzikas skatuvēm. Lai gan viņa mūziķa karjera ir vien tās sākumā, tā jau ir diezgan tālu aizgājusi un nākotne viņam ir spoža. Veiksmi mūziķim!

Piedāvājam noklausīties JellyJuiceMusic jaunāko dziesmu ''Autumn Falls''. Aicinām arī piesekot mūziķim sociālajos tīklos, lai Tu par viņa gaitām varētu uzzināt pirmais.

JellyJuiceMusic jaunākā dziesma ''Autumn Falls''. Izbaudi! 🙂

17 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv