local-stats-pixel fb-conv-api

Internetā noklīdusi pirmā dziesma latviešu valodā no mūziķa st4rface8

21 41

2020.gads ir bijis pārsteigumu pilns mūzikas industrijā. Ir izdzirdēti vēl nedzirdēti vārdi un tie ir paguvuši pārsteigt ar savu daiļradi. Viens no viņiem ir latviešu reperis st4rface. Lai gan viņš savu mūziku rada angļu valodā, nu internetā ir nonācis kāds interesants klips, kas parāda to, ka jaunais mūziķis drīz varētu izlaist dziesmas arī latviski.

Jaunais mūziķis ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''Alone'', ''Haunted By Demons'', ''Your Shadow'' un vēl. Visas šīs dziesmas ir angļu valodā, tāpēc cilvēki bija pārsteigti, kad nakts vidū viņš savā Instagram storijā publicēja video no studijas ar, šķiet jau pabeigtu skaņdarbu, latviski.

Pēcāk gan šis video no viņa Instagram storija tika dzēsts, taču kāds jau bija paguvis to saglabāt un nu tas ir internetā. Tajā ir dzirdama daļa no kādas dziesmas latviski. Nedz nosaukums, nedz tas vai dziesma tiks patiešām izlaista nav zināms, bet dziesma tiešām ir laba.

Studijā viņš atrodas ar Latvijas YouTube sensāciju Jammetti - tā redzams video. Pēcāk storijā viņš publicējis arī video, kur atpūšas un fonā klausās slaveno reperi Juice WRLD.

Piedāvājam noklausīties šo mazo fragmentu no dziesmas, kā arī aicinām noklausīties citus viņa skaņdarbus. Visa viņa daiļrade pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Video redzams st4rface, Latvijas YouTube sensācija Jammetti un Yung Krishins.

21 41 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Pilnīgs sūds tie st4face skaņas savārstījumi.

10 0 atbildēt

Piegriezies tavs afrofolks 🙄

10 1 atbildēt

Vajadzētu Aizliegt ar likumu👎

6 0 atbildēt

Galvenais, lai šmiga tiek fonā

5 0 atbildēt

st4rface, tis u?

4 0 atbildēt

Kas par potences deficiitu?

4 0 atbildēt

"super talantīgajam mūziķim" pienācis laiks pieņemt skarbāku palamu, piemēram, 'turdface'.

https://media.tenor.com/images/a7ad6fd1d6694642f0647c445683f590/tenor.gif

1 0 atbildēt