local-stats-pixel fb-conv-api

Chris Ivan izlaiž savu pirmo albumu ar nosaukumu ''Biggest Battle''1

Pavisam nesen, vien 27.novembrī, ar savu debijas albumu klajā nāca ārzemju dziedātājs Chris Ivan. Viņš izlaida savu pirmo albumu, kuru sauc ''Biggest Battle''. Tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas stīmošanas platformās. Tev tas noteikti ir jādzird!

Savu pirmo dziesmu mūziķis publicēja pērn - 2019.gadā. Viņš bija paguvis izlaist tādus singlus kā ''Eclipse'', ''Mi Amor'', ''Last Crusade'', ''Beautiful Warriors'' un ''Time''. Viņš strādāja cītīgi un nu mūzikas klausītājus ir pārsteidzis ar gandrīz 40 minūšu garu albumu, kas sastāv no 12 skaņdarbiem.

Mūziķa daiļrade ir tiešām interesanta. Viņam ir spēcīgi vokāli, lieliska balss un arī dziesmu vārdi ir fantastiski. Mūziķim ir gan talants, gan potenciāls, gan arī ļoti spoža nākotne. Viņa mūziku vēl labāku padara tas, cik profesionāli ir apstrādātas viņa dziesmas. Vienkārši cepuri nost!

Dažas no mūziķa dziesmām satur lamuvārdus, taču lielākā daļa no skaņdarbiem bez tiem iztiek. Un jāsaka, ka mūzikas industrijā mūsdienās tas ir retums. Visu cieņu jaunajam mūziķim arī par to. Albums pats par sevi ir ļoti emocionāls un, galvenokārt, par katra paša iekšējo cīņu ar sevi un cīņu ar dzīvi kā tādu. Ļoti īpašs albums un arī skanīgs!

Vienīgais, kas mūziķim trūkst ir atpazīstamība. Nav noslēpums, ka jaunajiem mūziķiem ir grūti izsisties, tāpēc bieži jaunie talanti paliek neievēroti. Šo mūziķi nedrīkst atstāt starp viņiem, jo viņa dziesmas tiešām ir lieliskas - neko pieņemt, neko atņemt.

Lai gan viņam iekš mūzikas platformām nav izteiktas fanu bāzes, viņam tomēr iekš Instagram seko vairāk nekā 1600 cilvēku. Un tam ir iemesls - viņa mūzika ir fantastiska. Tā ir katram jādzird pašam, tādēļ aicināsim noklausīties vienu no viņa skaņdarbiem. Iespējams, viņa mūzika Tev iepatiksies tik ļoti, ka vēlēsies pats atrast pārējās viņa dziesmas.

Piedāvājam noklausīties mūziķa dziesmu ''Treasure'', kas ir albuma ''Biggest Battle'' atklājošā dziesma. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai Tu varētu uzzināt par jaunā mūziķa jaunumiem un mūzikas aktualitātēm pirmais! Atsauces vietā esam pievienojuši linku uz mūziķa Instagram profilu. Pieseko tam!

Mūziķa Chris Ivan skaņdarbs ar nosaukumu ''Treasure''.

18 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

2 0 atbildēt