local-stats-pixel fb-conv-api

C-Roc hip-hopa remikss ''2nite'' ir pieejams visās mūzikas platformās1

Īsts hip-hops mūsdienās tiešām ir retums, taču joprojām vēl ir pāris mākslinieki, kas šo kultūru uztur dzīvu. Viens no tādiem mūziķiem ir reperis C-Roc, kurš šī gada 11.septembrī nāca klajā ar dziesmu - remiksu ''2nite''.

Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Tā ir nedaudz garāka par divām ar pusi minūtēm un iekš YouTube platformas ir skatīts vairāk nekā 2 tūkstošus reižu.

To cik mūziķa daiļrade ir efektīva un laba, pierāda vien statistika iekš mūzikas platformām. Viņa dziesmām praktiski nav negatīvu balsojumu - vien pozitīvi. Vairumam ļoti tīk mūziķa daiļrade un domājams, ka jebkuram īstam hip-hopa cienītājam dziesma patiks.

Mūziķam ir neizsakāmi daudz dziesmas un iesakām ievērtēt tās visas. Īstam mūzikas fanam šīs dziesmas tiešām patiks. Dod jaunajam mūzikas talantam iespēju un palīdzi izsisties!

Piedāvājam noklausīties C-Roc skaņdarbu ''2nite'' un aicinām piesekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par viņa gaitām mūzikas sfērā. Links uz viņa Instagram kontu ir pievienots atsauces sadaļā - zemāk.

Ievērtē C-Roc dziesmu ''2nite''!

27 5 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Neapdirsies no priekiem tikai losi.

2 1 atbildēt