local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikāņu repere TiaGotCommas nāk klajā ar jaunāko treku ''Off Tha Top''1

Vien pāris dienas atpakaļ - 26.novembrī - jaunu dziesmu laida klajā ārzemju māksliniece TiaGotCommas. Viņas jaunākais skaņdarbs ''Off Tha Top'' nu ir pieejams visās vadošajās mūzikas strīmošanas platformās internetā.

Mūziķe ir vēl pavisam jauna un karjeras virsotnes vēl ir tikai priekšā. Viņas diskogrāfijā kopā ir, pagaidām, četri singli - ''Big Gloat'', ''Slim Chances'', ''Auto Tia'' un jaunākais skaņdarbs ''Off Tha Top''. Viņa pati nāk no Ohio - Amerikā. Ja precīzi, tad Klīvlendas.

Viņas mūzika tiešām nav peļama. Meitene cenšas un viņai ir gan talants, gan arī potenciāls. Atliek vien to izmantot. Dod viņai un viņas mūzikai iespēju - ievērtē to!

Dziesma ir vien divas ar pusi minūtes gara. Noklausies to - noteikti, ka nenožēlosi. Viņa jau ir paspējusi nostabilizēt savu fanu bāzi un iekš Instagram viņai seko jau vairāk nekā 500 cilvēku visapkārt pasaulei.

Piedāvājam noklausīties TiaGotCommas karsto singlu ar nosaukumu ''Off Tha Top''. Aicinām sekot jaunajai reperei arī sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par viņas mūziku un jaunumiem. Pie saites ir pievienots links uz viņas Instagram profilu!

TiaGotCommas dziesma ''Off Tha Top''.

6 3 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Vrb paardeeveesi spokus par afrofolks 🌝

0 0 atbildēt