local-stats-pixel fb-conv-api

APBUROŠI: Mūziķa $!AT dziesmai ''Acapela'' nu ir pieejama studijas dzīvā versija1

Reperis $!AT tautā ir plašāk pazīstams ar savu debijas singlu ''Acapela''. Viņš to izlaida šī gada 27.februārī. Dziesma ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

$!AT nāk no Dānijas un viņš nav pašmāju mūziķis. Lai vai kā - viņš tik un tā ir talantīgs un katram būtu jādzird viņa daiļrade.

$!AT ar mūziku nodarbojas pavisam neilgu laiku, tomēr viņš jau ir paguvis iekarot mūzikas platformas ar saviem skaņdarbiem. Jāsaka, ka mūzikas karjeras sākumam - dziesma tiešām nav slikta.

Viņa dziesmai ''Acapela'' ir viegls humora piesitiens, bet tajā pašā laikā arī profesionāla hip-hopa noskaņa. Dziesma ir tiešām ļoti interesanta un tā katram ir jādzird pašam. Talantīgs mākslinieks ar spožu nākotni.

Visvairāk tautu šokējis tas, ka mūžiķis šī gada 8.oktobrī, savā Instagram kontā ir publicējis video no studijas ar akustisko versiju dzīvajā šai dziesmai. Tas ir kas īpašs un noteikti ir jādzird.

Piedāvājam noklausīties studijas akustisko versiju $!AT oriģinālskaņdarbam ''Acapela''. Aicinām arī sekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu par mūziķa gaitām ātrāk. Atsaucē pievienota saite uz mūziķa Instagram kontu!

Studijas dzīvā versija $!AT skaņdarbam ''Acapela''.

Oficiālais audio $!AT dziesmai ''Acapela''.

22 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv