Beidzot esmu pabeigusi cīnīties ar tā saucamo krēmu..
Un vēl tikai pēdējā lietiņa-uzbērt baltās šokolādes skaidiņas un gatavs
Beidzot esmu pabeigusi cīnīties ar tā saucamo krēmu..
Un vēl tikai pēdējā lietiņa-uzbērt baltās šokolādes skaidiņas un gatavs
Pārāk tālu no tā kam vajadzēja sanākt nav, es pat jūtos diezgan lepna par paveikto ^^
Nu ir arī jāiedod notestēt, lai zinātu kā ir sanācis.. Pēc tam arī pati pameiģināju, bet piekritīšu hahiits, ka viņi ir nāvīgi saldi-domājams, ka cukura mīļotājiem būtu ideāli.
nav jau jāliek recepte kaut kam tādam, ko nevar iegādāties Latvijā.
es arī varu safočēt receptes no Francijā dabūjamiem taršu maisījumiem, bet neesmu idiots.
Izskatās jau ļoti garšīgi.. + .. Bet Var jau arī pats kēksiņus izcept un izmantot tikai to glazūru, dabiskākai garšai..
Es tev ieteiktu, pirms klāj glazūru...noņem papīrīti no cupcake
es parasti morissonaa perku pa 65p 2 pakas ar maisijumu un man to keksu ir pilns galds. shitajaas pakaas ir daargaak un maz pulvera. tesco ar pa pilno shitadu maisijumu.