Pēc 10min gozēšanās pie cepeškrāsns laikam būs jānočeko vai gadienā nav jav izcepies..
..un jā ir patiešām gatavs
Pēc 10min gozēšanās pie cepeškrāsns laikam būs jānočeko vai gadienā nav jav izcepies..
..un jā ir patiešām gatavs
Tad nu novietojam pie pavērta loga, lai ātrāk atdzistu.
Šeit jau bļodiņā gaida mans pamīkstais sviests un krēma pulveris..
Šeit sākas manas lielākās grūtības, jo šo padarīšanu nav tik viegli samaisīt viendabīgā masā, tā nu pa brīžiem ķeramies kāt un palīdzam ar roku man liekas ka šī bija briesmīgākā lieta ko esmu darījusi un tā nav no foršākajām sajūtām, kad sviests tiek zem gariem nagiem... un maisīšanas rezultātā arī notika ķīmiska reakcija-masa sāka kļūt rozīga (vēljoprojām nesaprotu kā tas varēja notikt , bet laikam es arī negribu zinat, jo viena vienīga ķīmija tur vien ir ).
Tālāk pievienojam mazās baltās šokolādes poziņas un vienmērīgi iemaisam jau beidzot vienmērīgi iegūtajā masā.
Mana ģeniālā ideja bija skaisti izdekorēt ar kondetorijas šļirci...
Pirmais piegājiens nebija no veiksmīgākajiem, jo šokolāde iesprūda un bija jādomā kas cits...
Otrajā piegājienā es izdomāju, ka varbūt jānomaina uzgalis uz nedaudz lielāku... Atkal kārtējā vilšanās-atkal uzgalis pa mazu...
Arī bez uzgaļa nekas labs nesanāk, tā nu vienīgais atliek ķerties pie karotes un klausīt instrukcijam...
nav jau jāliek recepte kaut kam tādam, ko nevar iegādāties Latvijā.
es arī varu safočēt receptes no Francijā dabūjamiem taršu maisījumiem, bet neesmu idiots.
Izskatās jau ļoti garšīgi.. + .. Bet Var jau arī pats kēksiņus izcept un izmantot tikai to glazūru, dabiskākai garšai..
Es tev ieteiktu, pirms klāj glazūru...noņem papīrīti no cupcake
es parasti morissonaa perku pa 65p 2 pakas ar maisijumu un man to keksu ir pilns galds. shitajaas pakaas ir daargaak un maz pulvera. tesco ar pa pilno shitadu maisijumu.