local-stats-pixel fb-conv-api

dazadas receptes3

24 2

- Krītot zvaigznei, Jānītis nepaguva izvēlēties starp divām vēlēšanām, un tagad viņam ir mopēds ar lielām krūtīm...:D :D :D

- Pie kapiem pieturā sēž divas omītes.Viena krāso lūpas,otra jautā: "Tavā vecumā jēga lūpas krāsot?"Otra:"A,tavā vecumā jēga braukt mājās?"

- Veltījums krīzei. - Hallo, vai VID? - Jā. - Mans kaimiņš kaut ko ēd! - Izbraucam.

- Kalorijas ir mazi zvēriņi, kas pa nakti atnāk un samazina drēbes

- Kāpēc Z-svētku vecītis ir tik priecīgs? Viņš zin, kur dzīvo visas sliktās meitenes!

Jautru lasīšanu!

Jūsu Pozitivaszinas.lv

Dažādu dārzeņu salāti tagad un ziemai Sastāvdaļas Lietus laiks saplēš kāpostgalviņas, plaisā tomāti, sīpoli arī šādi un tādi un tad īstā reize gatavot šos salātus. 2kg kāposti 0,8 kg tomāti 0,8 kg burkāni 0,5 kg sīpoli 5-10 tējkarotes sāls 10 tējlarotes cukurs 5 tējkarotes etiķa esence 30 ēdamkarotes cepamā eļļa 30 melnie piparu graudi 4 lauru lapas Pagatavošana:

Sagriež kāpostus, sīpolus, tomātus nelielos gabaliņos, burkānus sarīvē uz vidēja rupjuma rīves, visu sajauc ar garšvielām kamēr atdalās sula - var jaukt arī ar roku, dārzeņus nedaudz saberžot, lauru lapas pašlaik neliek.

Nu jau salātus var nogaršot, paēsties, bet atlikušos sapilda ½ l burciņās ( uz minēto daudzumu 8 ½ l burciņas), salātiem virspusē uzliek ½ lauru lapas.

Pasterizē 20 min.

Kraukšķīgas vafeles ar pildījumu.

Sastāvdaļas:2 olas,100 sviests,200ml krējums,150-200gr cukurs,200gr milti.

Gatavošana: Sviestu izkausē,pievienojiet cukuru,olas miltus,krējumu visu kārtigi samaisiet.Pannu uzkarsē,mīklu lej uz pannas un cep vafeles.

Pildījums:

(1 variants) 200 gr sviests,300 ml iebiezināts piens ar cukuru,1 ED karote kakao.Sviestu sapito ar kakao un pievieno iebiezinātu pienu.

( 2 variants) 2 olu dzeltenumus saputo ar 100gr cukura,2karotes milti,100ml auksta piena. Visu masu leij katla un pievieno 400ml karsta piena un vārā ,maisot lidz krēms sabieze.

24 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

vareji pievienot kadas bildes, lai raksts butu intersantaks :)

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

mmmmm

0 0 atbildēt