local-stats-pixel

Zirņu zupa,jebšu pirmie kucēni ''slīcināmi 8

100 0
Reklāma
Reklāma
100 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Kapec kuceni butu jaslicina? emotion

5 0 atbildēt

Lauku labumi...

2 0 atbildēt

mmmmm

0 0 atbildēt

18 bildē pēc 1 bļodas ieliešanas palika puse no zupas katla pāri vai kā :D?

0 0 atbildēt

Forša zupīte, paldies autoram par recepti.

P.S. Tā turpināt

0 0 atbildēt

A receptūra patiesībā ļoti laba, tikai viens bet ... ja taisa šo zupu no kūpinājumiem nevis svaigām ribelēm ir baisi jāuzmanas ar kūpinājumu kvalitāti ...

Diemžēl daudzi "ražotājiņi" kūpinājumus apķēza ar "šķidrajiem dūmiem" - totālu ķīmijas garšvielu, kas ļauj samazināt kūpināšanas laiku un pašizmaksu - ja šādi "kūpināts" gabals zupai trāpīsies, tad garša būs totāli dirsā ...

tamdēļ ja zupu taisa no kūpinājumiem silti iesaku to mantu ņemt tikai no "zināma pārdevēja"

pluss ...

0 0 atbildēt

Tev mazliet apraksti paklīduši.. :D Sasmējos par 14.!! :D :D emotion 

bet tk un tā +iņš. ;) 

0 0 atbildēt

Bezdeļzupaemotion

0 0 atbildēt