Jo vairāk gaļas un ķioloku, jo krutāks plovs.
Divus maisiņus ātri vārāmo rīsu
pus kilo cūkgaļas jo labāk ja liellopu liesums
Ar burkāniem arī nevajag pārāk kautrēties, tikai greisti smalkos gabalos ar rokām. Ar rīvi sanāk vienīgi putra. Par rupju gresti = ("cūkēdiens" )
Ja ir liela sautējamā panna tad apcep gaļu tad pa virsu burkāni ar ķiplokiem riktīgi apsautējas. Protams kopā ar gaļu nāk melnie pipari sāls un arī karrijs. Pēc vēlmes pēc izsautēšanās pievieno tomātu mērci. Es lieku saldo ķīnas ar ananāsiem, iesaku pamēģināt. Un pieliec klāt tos izvārītos rīsus.
Ja cep pīlē tad garša ir pa vissam citādāka.
ūdens kurā pilnīgi nogrimst rīsi tā lai kad tie sāks briest lai ūdens viņiem pietiktu pa virsu apcepti burkāni tad apcepta gaļa un protams ķiploki kautkur pa vidam ar burkāniem.