Tad majonēze!
Sīpols!
Tomāts!
Visbeidzot siers!
Nu un tad uz lēnas uguns un obligāti ar aiztaisītu vāku liekam, lai izkūst siers un izcepjas otra puse!
Ķeramies klāt kartupeļiem! KKK!
Te ar viss vienkārši mīcam, pievienojam pienu ar garšvielām un voalāaa!
Tā lūk izskatās jau gatavas filejas!
Vakariņas galdā!!!!
Ideālā laikā ielikts raksts.. Tieši tad kad gribas ēst ,bet tu saproti ka jau ir vēls..
"Vistas fileja franču gaumē" - vienīgais ēdiens, ko ņemu kafejnīcās.
Protams, jauki un lieliski, ka var to pagatavot mājas, taču kafejnīcās vienmēr izskatās kkā skaistāk, līdz ar to garšīgāk.
Tāpat kā dzert kolu no pudeles garšīgāk nekā no glāzes :D
Tiesa, bet tā kā esmu nesen pārvācies un pagaidām vēl nav cepeškrāsns, tāpēc cepu kā varu! :)
Man tomer liekas, ka bez tas desas ir labak. Jo parasti es taisu ar rivetu kiploku ar tomatu un pavirsu sieru, bez majonezes. Bet nu tas tikai mans viedoklis.
18, bildē vis izskatā ļoti garšīks, tāds latvisks paēdiens ar ko piesist pilnu bunkuru, vēsā pavasara vakarā :D
Taisu bez dievu ēdiena (Pāris salami desas ripas- tikai dievs vien zin kas tai desā iekšā).
Kur Riigaa vispar var nopirkt desu? Izstaigaaju visus veikalus, bet neatradu. Varbut ari tapec ka brilles esmu papisis, bet hz..