Nepieciešamās sastāvdaļas: Vista, sviests, viens čili pipars, viens sīpols, paciņa saldās paprikas, viena apelsīna sula, trīs ķiploka daivas, nedaudz rozmarīna, alus bundža (ar alu), pipari un sāls.
Vista uz bundžas :)1
113
0
Autora bilde
sākumā vistai zem ādas sabāžam sviestu un kārtīgi izmasējam ...
Autora bilde
sīki sagriežam čili piparu un ķiploku, palielos gabalos sīpolu, piemetam sāli un piparus, viena apelsīna sulu, saldo papriku, trīs rozmarīna zariņus un pielejam trešdaļu alu no bundžas. Pa virsu ar sviestu izmasēto vistu un visu liekam marinēties ledusskapī uz stundu.
Reklāma
Autora bilde
Pēc stundas ņemam vistu un maucam virsū uz alus bundžas (divas trešdaļas ar alu vēl iekšā)
Autora bilde
maucam....
Autora bilde
maucam virsū.....
Reklāma
Autora bilde
skaistums :)
Autora bilde
pa virsu follijas cepurīti lai augša neapdeg
Autora bilde
cepenē iekšā 190grādos uz pusotru stundu
Reklāma