...un sakuļam. Super kūl!
Lejam uz pannas un sacepinam irdenu omleti.
...un sakuļam. Super kūl!
Lejam uz pannas un sacepinam irdenu omleti.
Uzvārītos rīsus ieberam bļodā...
Pievienojam iepriekš uzcepto omleti un kārtīgi samaisam, piešaujam klāt sojas mērci pēc garšas.
Atiet!
1.5h taisiju. bet tas bija to vērts. tik ļoti garšīgi. un vēl ieteikums, kuri nākotnē taisīs- lieciet medu vairāk.
vienīgi sačakarējies ar to, ka sākumā vistiņu ieliki sojas mērcē, bet pectam uz pannas jau bez mērces. man galīgi brūna bija, dega klāt. (jo cukurs sojas mērcē ir) un tad nācās pamatīgi skalot gaļu. bet labi, ka vismaz garšu nezaudēja.
rekomendēju! pāris gadus šo recepti taisu, ar dārzeņiem var eksperimentēt, baigi labais!
Pati arī uzrakstu kādu recepti, tāpēc labprāt lasu citu receptes. Vēlreiz rūpīgi pārlasīju un radās vēl viens jautājums - par kartupeļu cietes daudzumu. Rezultātā tam vistas gabaliņam mērcē kopā pievienotas 4 karotes kartupeļu cietes. Es ar vienu cietes karoti izvāru puslitru ķīseļa, ar divām karotēm ļoti biezu ķīseli. Nevaru iedomāties kāds cietums sanāk no 4 karotēm kartupeļu cietes, ko vēl iespējams pasautēt, nepievienojot lieku šķidrumu (izņemot cietes izšķīdināšanai). Neuztver kā kritiku, es vienkārši nesaprotu.
Uzmanies tomēr, lai kožot nesakod mēli,
Izbaudot Ķīnas vistiņas sacepto šķēli.
Viss tām no Ķīnas vai Latvijas sētas,
Piedevām nebūs klāt mērces lētas -
Marinēt liksi to sojas vai Ķīnas mērcē,
Vārītie rīsi piecu olu omletē kā tērcē
Neizmirks, bet vienmēr paliks stingri
Kā cepta vista stērķelē, lai kostu vingri.