local-stats-pixel

Vista ķīniešu gaumē ar rīsiem (papildināts)26

341 0

Ķīniešiem ? piedēvētais paēdiens sētas izpildījumā, kas neatstās vienaldzīgu nevienu kaķaini! Labu apetīt'!

Papildinājums:
Ieteicams dārzeņu daudzumu dubultot un mērcei pievienot 150-200g ūdens.

Sastāvdaļas:

1. Vistas fileja 2 gab.

2. Eļļa cepšanai

3. Sojas mērce

4. Kartupeļu ciete

5. Sīpoli 3 gab. (nelieli)

6. Paprika 1 gab.

7. Šampinjoni 3 gab. (lieli)

8. Balsamico etiķis

9. Saldā čili mērce

10. Medus

11. Sezama sēkliņas

12. Zaļumi (pētersīļi, dilles)

13. Melnie pipari

14. Olas 5 gab.

15. Tomātu mērce

16. Rīsi

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
341 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Es par slinku lai šitā noņemtos. emotion

7 0 atbildēt
Iemācies rakstīt.
2 0 atbildēt

1.5h taisiju. emotion bet tas bija to vērts. tik ļoti garšīgi. un vēl ieteikums, kuri nākotnē taisīs- lieciet medu vairāk. 

vienīgi sačakarējies ar to, ka sākumā vistiņu ieliki sojas mērcē, bet pectam uz pannas jau bez mērces. man galīgi brūna bija, dega klāt. (jo cukurs sojas mērcē ir) un tad nācās pamatīgi skalot gaļu. bet labi, ka vismaz garšu nezaudēja.

2 0 atbildēt
Tie rīsi ar olu- diezvai man garšos emotion Beeeeeet, tā vista varētu būt ļoti garšīga. Šitas būs jāiemeģina, bet ar vienkāršiem rīsiem- bez olas emotion
2 0 atbildēt

rekomendēju! pāris gadus šo recepti taisu, ar dārzeņiem var eksperimentēt, baigi labais!

2 0 atbildēt

Vista ķīniešu, rīsi ?

1 0 atbildēt

Kur Latvijā var nopirkt ķīniešu vistu?

1 0 atbildēt

Pati arī uzrakstu kādu recepti, tāpēc labprāt lasu citu receptes. Vēlreiz rūpīgi pārlasīju un radās vēl viens jautājums - par kartupeļu cietes daudzumu. Rezultātā tam vistas gabaliņam mērcē kopā pievienotas 4 karotes kartupeļu cietes. Es ar vienu cietes karoti izvāru puslitru ķīseļa, ar divām karotēm ļoti biezu ķīseli. Nevaru iedomāties kāds cietums sanāk no 4 karotēm kartupeļu cietes, ko vēl iespējams pasautēt, nepievienojot lieku šķidrumu (izņemot cietes izšķīdināšanai). Neuztver kā kritiku, es vienkārši nesaprotu.

1 0 atbildēt

Uzmanies tomēr, lai kožot nesakod mēli,

Izbaudot Ķīnas vistiņas sacepto šķēli.

Viss tām no Ķīnas vai Latvijas sētas,

Piedevām nebūs klāt mērces lētas -

Marinēt liksi to sojas vai Ķīnas mērcē,

Vārītie rīsi piecu olu omletē kā tērcē

Neizmirks, bet vienmēr paliks stingri

Kā cepta vista stērķelē, lai kostu vingri.

1 0 atbildēt

Kādu komentāru vēl lai dotu, ja tik daudzus labojumus rodu?  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

nez kā izskatās rīsi ķīniešu gaumē ? emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt