local-stats-pixel

Viegli un garšīgi46

671 0 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 46

0/2000

Siekalas saskrēja mutē emotion

11 0 atbildēt

Ļoti veselīgi un garšīgi! emotion

9 0 atbildēt

joferī, kā man negaršo tas sautētais puķkāposts emotion

6 0 atbildēt

Veselīga štelle ar zemu tauku saturu!

4 0 atbildēt

Es tur piešautu 100 g baltvīna (sausā, jebšu - skābulīša), lai noņem to burkānu un ziedkāpostu salkanumu.

4 0 atbildēt

Ne vien garšīgi, bet ari veselīgi, paldies.emotion

2 0 atbildēt
Ja ledusskapī nekā nav, izņemiet laša fileju /M.Rītiņš/
2 0 atbildēt

Es gan parasti rīsu vietā izmantoju kuskusu, bet arī šādā veidā, manuprāt, ir labi

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

eem. baklažāni nesanāk rūgteni tā?

cik es zinu, tie vispirms ir jāierīvē ar sāli un jāļauj pastāvēt 30 minūtes, lai izvelk lieko (rūgto) sulu.

2 0 atbildēt

Gardi, tieši tā kā man patīk - bez sāls! Tiesa gan, kāds baziliks vai timiāns tīri labi ietu klāt emotion

1 0 atbildēt

Mmmm rīsi...

0 0 atbildēt

Izskatās tik gardi, un pat ar gaļu  emotion

0 0 atbildēt

Puķukāposti emotion

0 0 atbildēt

Izskatās garšīgi. Tur ir viens riskants moments ar rīsu un ūdens proporciju. Man parasti saiet grīstē. Reiz man šādā veidā izdevās iegūt dārzeņu un gaļas klīsteri.

0 0 atbildēt

Izskatās ļoti garšīgi! Labs darbs, kas padarīts, Kundze.

0 0 atbildēt

Rakstu par šito var ielikt,bet viram  šo uztaisīt gan ne!emotion

0 1 atbildēt