Labu apetīti! :)
Siekalas saskrēja mutē
Es tur piešautu 100 g baltvīna (sausā, jebšu - skābulīša), lai noņem to burkānu un ziedkāpostu salkanumu.
Es gan parasti rīsu vietā izmantoju kuskusu, bet arī šādā veidā, manuprāt, ir labi
eem. baklažāni nesanāk rūgteni tā?
cik es zinu, tie vispirms ir jāierīvē ar sāli un jāļauj pastāvēt 30 minūtes, lai izvelk lieko (rūgto) sulu.
Gardi, tieši tā kā man patīk - bez sāls! Tiesa gan, kāds baziliks vai timiāns tīri labi ietu klāt
Izskatās garšīgi. Tur ir viens riskants moments ar rīsu un ūdens proporciju. Man parasti saiet grīstē. Reiz man šādā veidā izdevās iegūt dārzeņu un gaļas klīsteri.