samaisam un uzliekam vāku, lai mazliet pasautējas... slēdzam ārā un liekam šķīvjos,,,
Reklāma
klāt liekam tunci/vistu vai jebko citu... krūzē ielejam paniņas vai kefīru un ēdam nost.... :)
samaisam un uzliekam vāku, lai mazliet pasautējas... slēdzam ārā un liekam šķīvjos,,,
izplatījies teiciens, ka saldētā pārtika nav laba, protams, ka labāks ir viss svaigais...bet tas nu tā. Un kāpēc pupiņas ir jāmazgā, vai tad tās atradās kādā indē vai citā draņķī, tad jau tās pašas arī nav ēdamas. Nesaku, ka tā suliņa jālej klāt, bet mazgāt...?
Ir jau albi, es ari esmu sportists, bet man nav tik daudz laika, lai pārāk gatavotu, tāpēc vienīgi pagatavoju vistas fileju, vai svaigu zivi, dārzeņus un augļus atsevišķi apēdu :D
Bet + Tev, ka arī neēd sūdus :)