local-stats-pixel

Vēja kūka20

198 5

Mīklai:
glāze ūdens
100g sviesta
glāze miltu
4 olas
Pildījumam:
0,5 l saldā krējuma
0,5 kg biezpiena
cukurs un vanilīncukurs pēc garšas

Pagatavošana:

Katliņā ielejam ūdeni, uzvārām.

Verdošā ūdenī ieliekam sviestu.

Kad sviests izkusis, nenoņemam no uguns, sviesta un ūdens maisījumā iemaisām miltus.

Katlu noņemam no uguns un 7min atdzesējam.

Mīklai pievienojam pa vienai olai, mīklu nepārtraukti putojam.

Uz cepešpannas liekam mīklas piciņas.

Cepam sakarsētā cepeškrāsnī apm 25min, pirmās 15min cepeškrāsni nevajadzētu virināt.

Izcepušās kūciņas atdzesējam, tikmēr saputojam biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot tikai saldo krējumu un cukurus, tad mēs iegūsim eklēru pildījumu).

Katrai kūciņai nogriežam virsiņu, iepildam pildījumu un uzliekam atpakaļ nogriezto virsiņu.

198 5 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000

Apber ar pūdercukuru un iznāks ''Vecrīga'' :D

30 0 atbildēt

favorītos, kādu dien sačinīšu

3 0 atbildēt
varēja jau uztaisīt kā fotorecpti ;) Bet sakārdināji, riktīgi :)
2 0 atbildēt

var arī negriezt augši''nu nost un iepildīt pildijumu pa apakšu ar "konditorejas šprici" :p

Bet šā vai tā + 

1 0 atbildēt

ņammaemotion

1 0 atbildēt

NICE !!!

1 0 atbildēt

Vēja kūkas wtf, bērnībā krustmāte taisīja - varēja ēst līdz nemaņai 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kur atteeli? 

0 0 atbildēt

WTF

0 0 atbildēt

Ja nav bilžu taisīšanas procesā , tad jau vairs nav inčīgiemotion

0 0 atbildēt

Izmēģināju uzreiz, kad atradu šito recepti! 

Nu wsm man sanāca wnk super! emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

om nom nomemotion

0 0 atbildēt

tad jau labaaak aizeju uz veikalu un nopērku trīs reiz smukāku un gardāku  emotion

1 2 atbildēt

vēja kūka un vecrīgas - 2 atšķirīgas lietas, vēja kūkām apakšā parasti ir tāds kā krēma pildījums - pa vidu putukrējums, vecrīgām ir savādāk.

0 1 atbildēt