Un nedaudz jau gatavo jugurta-biezpiena masu...
Un samaisam visu kopā.
Un nedaudz jau gatavo jugurta-biezpiena masu...
Un samaisam visu kopā.
Liekam uz cepumiem virsū.
Liekam cepumus atkal vienu kārtu.
Un biezpiena-jogurta masu,brīvi improvizējam ja ir ar ko.
Močījam nākošo kārtu....
Un atkal zapti(jau maina krāsu -melenes taču)
tad vel vienu kārtu un....
visam pa virsu pāri palikušo jogurta-biezpiena masu sajaucam ar zaptes masu un dabeidzam virsu.
Ņemam vafeles labak ja vara tad ar citrona vai lazdu rieksta pildījumu
17. bildē tik SASODĪTI laba krāsa. (jap, tas ir noticis - es esmu iemīlējies krāsā)
Malacis! Izskatās ļoti garšīga. :) Mēģinu kādreiz saņemties un tādu pagatavot. :) +
aaa... Labais, šis laikam man būs iedvesmas avots kautkad tādu uztaisīt, aceros bērnību kad vel mamma cepa bieži šādas. Pilnīgi siekalas satecēja mutē ...
Paldies par rakstu.
saldumus needu bet eest taisiit maaku un taisu ,ja siewa paluudz arii saldotaisiishu un taisiishu SHO
Man šķiet, ka Selgas cepumus vajag izsludināt par Gada cepumiem. Tagad modē siera kūkas un visi tur šos cepumus apakšā liek. Arī es tos dažreiz tortē starp biskvīta kārtām salieku, pat ruletē ietinu .Kur nu vēl cepumu mājiņas, ko skolas mājturības stundās taisīja un vēl un vēl .Tava kūka arī garda un vienkārši pagatavojama. Ja nepatīk melleņu zilā krāsa, nedaudz citronskābi jāpieliek - kļūs spilgti sarkana.
tā,tā,tā....mans mīļākais jogurtrs,biezpiens un sgušonka,tā ka es domāju,ka man torte veselā stāvoklī rītdienu nesagaidītu!
P.s-dzēru paniņas un domāju,baigi veselīgs produkts,rītdien vēl uzēdīšu biezpienu,bez cukura tā veselīgāk,būs pavisam labi!