Un saberžam smalki
Kaisam pa virsu vafeli un tad ar iebizināto pienu dabeidzam virsu.
Un saberžam smalki
Kaisam pa virsu vafeli un tad ar iebizināto pienu dabeidzam virsu.
Metam ledusskapī iekšā uz pāris stundām,mana gadījumā rītdien tik ēdīšu tad jau kā saka Labu apetīti...!!!!!!!!!!!!!
17. bildē tik SASODĪTI laba krāsa. (jap, tas ir noticis - es esmu iemīlējies krāsā)
Malacis! Izskatās ļoti garšīga. :) Mēģinu kādreiz saņemties un tādu pagatavot. :) +
aaa... Labais, šis laikam man būs iedvesmas avots kautkad tādu uztaisīt, aceros bērnību kad vel mamma cepa bieži šādas. Pilnīgi siekalas satecēja mutē ...
Paldies par rakstu.
saldumus needu bet eest taisiit maaku un taisu ,ja siewa paluudz arii saldotaisiishu un taisiishu SHO
Man šķiet, ka Selgas cepumus vajag izsludināt par Gada cepumiem. Tagad modē siera kūkas un visi tur šos cepumus apakšā liek. Arī es tos dažreiz tortē starp biskvīta kārtām salieku, pat ruletē ietinu .Kur nu vēl cepumu mājiņas, ko skolas mājturības stundās taisīja un vēl un vēl .Tava kūka arī garda un vienkārši pagatavojama. Ja nepatīk melleņu zilā krāsa, nedaudz citronskābi jāpieliek - kļūs spilgti sarkana.
tā,tā,tā....mans mīļākais jogurtrs,biezpiens un sgušonka,tā ka es domāju,ka man torte veselā stāvoklī rītdienu nesagaidītu!
P.s-dzēru paniņas un domāju,baigi veselīgs produkts,rītdien vēl uzēdīšu biezpienu,bez cukura tā veselīgāk,būs pavisam labi!