Tālāk ņemam putot saldo krējumu.
Tad mazliet no saputotā putukrējuma pievienojam kafijas krēma masai un iemaisām iekšā. Tad visu kafijas krēma masu pievienojam atlikušajam putukrējumam un kārtīgi un uzmanīgi iemaisām.
Tālāk ņemam putot saldo krējumu.
Tad mazliet no saputotā putukrējuma pievienojam kafijas krēma masai un iemaisām iekšā. Tad visu kafijas krēma masu pievienojam atlikušajam putukrējumam un kārtīgi un uzmanīgi iemaisām.
Gatavo kafijas krēmu lejam virsū šokolādes pamatnei. Nolīdzinām krēmu un liekam kūku iekšā ledusskapī uz nakti, vai arī uz dažām stundām, ja nevari nociesties.
No rīta izņemam kūku laukā. Šo es izņēmu šodien ap pus 7 rītā un būdama miegaina sāku apkaistīt kūku ar kakao.
Tad kūka ir gatava ēšanai.
Šeit viņu jau nofotogrāfēju darbā esot. Kaut kā nesanāca nofotogrāfēt smukāku gabaliņu, kāds palika, tādu bija jāfotogrāfē. Neiešu jau kolēģēm likt gaidīt, kamēr es taisu fotosesiju ar kūku.
Plāniņa gan ir, bet nu...kolēģes priecīgas, paēdušas un tas ir pats galvenais, un teikšu godīgi, pilnīgi pietiek ar vienu kūkas gabaliņu un glāzi šampanieša!
Man jautājums - kāpēc kukurūzas milti? Citus vietā var likt?
Un paldies par vēl vienu labu rakstu spokos