Pēdējā laikā visbiežāk redzamas receptes, kuras ir grūti pagatavojamas + tām ir vajadzīgas daudz un dārgu sastāvdaļu
Tāpēc šoreiz ielikšu recepti, kurā būs parādītas pavisam vienkāršas ikdienas vakariņas- katrupeļi ar karbonādi un salātiem
Vajadzīgās lietas- cūkgaļas karbonāde, divas olas, milti, gaļas garšielas, Kartupeļi (šoreiz saldētie). Salātiem- burkāni, ķiploks, zirnīši, krējums.
Vakariņu klasika11
89
0
Visas nepieciešamās lietas
Sagatavojam visu karbonāžu cepšanai. Olas sakuļām, gaļu sagriežam šķēlēs un saklapējam, miltus saberam šķīvī, pannu sakarsējam pirms cepšanas. !!!Secība- gaļu apber ar garšvielām, izklāj miltos, pēc tam olā un tad uz pannas
Reklāma
Cepam, cepam
Arī no otras puses... Cept vajag kamēr gaļa kļūst brūngana
Kad gaļa apcepusies, liekam visas karbonādes atpakaļ pannā un pārlejam nedaudz ar ūdeni. Vāku virsū un lai sautējas mīkstas.
Reklāma
Saberam saldētos tupēņus uz lielās pannas. Būtu taisījis svaigos kartupēļus, bet bija jau pārāk vēls... to citreiz parādīšu Uzberam garšvielas un krāsnī iekšā 220 grādos, cep kmaēr mīksti un nedaudz kraukšķ miziņa
Tupeņi sildās
Gatavojam salātiņus. Sarīvē burkānu, pievieno saspiestu ķiploku un krējumu.
Reklāma
Gatavs!!!
Visu liekam uz šķīvja. Pievienojam gurķīti, zirnīšus, tomātu mērci vai kādu citu mērci. Klasiski un vienkārši