Cerēdami nedaudz uzlabot savu biznesu vasaras sezonas laikā, vācu miesnieki ir ķērušies pie jaunu un visai ekscentrisku ideju realizācijas...
Vāciešiem desas ir savādākas - piemēram ar kivi garšu...3
Vācieši ir radījuši jaunu, eksotiski garšojošo desu līniju. Tagad šie visumā līdz apnikumam parastie gaļas izstrādājumi jau ir pieejami ar dažādām netradicionālām gāršām, kas cilvēku acīs šo ar ādu apvilkto gaļas-sojas miksli padara līdz neprātam populāru un iekārojamu. Kivi, ķiršu, citrona, pat alvejas garša – šim gastronomiskajam murgam nav robežu!
No vienas puses jaunā produktu līnija tādam konservatīvam vācietim var likties tīrākā ķecerība un vācu nacionālās virtuves apgānīšana, taču no otras puses šī ir lieliska alternatīva uz katra ielas stūra nopērkamajam taukainajam un garlaicīgajam Bratvurstam (vācu slavenā teļgalas sardele).
Lai nu kā, bet Berlīnes miesnieks Ūve Buengers jau nebūs tas, kas apstāsies un metīs pie malas savas fantāzijas par desiņu variācijām. Viņš jau ir paguvis vietējos iepazīstināt ar ko jaunu - "chili-honey" modeli (izklausas visnotaļ aizraujoši). Tikmēr Ūves konkurenti arī nesnauž. Kāds no viņa sāncenšiem, uzvārdā Dankerts, cilvēkiem ir sācis likt priekšā savu jaunāko lolojumu – kivi desu, kas satur arī ananāsus un ķiršus.
Desiņu lietpratējus varētu iepriecēt arī "Truefflebratwurst", kas satur trifeles, kam pikantumu piešķir melnie un baltie pipari. Berlīnē ir iespējams arī tikt pie desām, kas sevī ietver jēra gaļu, ingveru, pētersīļus, kardamonu un pat ēdamos ziedus.
Īsāk sakot, garšu karuselis jūsu gastronomisko iegribu apmierināšanai.