Kad buljons vārījies aptuveni 40min.(aptuveni puslaiks), pievieno papriku.
Kad jau gaļa mīksta, un laiks pagājis, pievieno tomātus
Kad buljons vārījies aptuveni 40min.(aptuveni puslaiks), pievieno papriku.
Kad jau gaļa mīksta, un laiks pagājis, pievieno tomātus
Ķiploku daivas liek blenderī ar ūdeni un samaļ, vai izmanto ķiploku spiedi
Pievieno ķiplokus, palielu šķipsniņu majorānu, mazliet Hmeli-Suneli un lauru lapas, brūno cukuru un tējkaroti citrona sulas. Turpina vārīt 15min.
Beigās, ja nepieciešams, pievieno sāli un zupu patur 15min ar vāku bez uguns.
Nu, re, norau kārtīgu baltmaizes gabalu un loca iekšā! Manējie novērtēja, kā izcili gardu!
Lai jums visiem veicas gatavošanā!!!
sarkanumu dod tomaatu pasta... biju Ungaarijaa ,kadu laicinu atpakal, bijaam ciemos ari pie Latviesu Ungaaru gimenes kura nodarbojas ar viina gatavosanu.... Protams vakarinaas bija slavenaa gulasa zupa, mums loti garsoja un ome paprasija recepti saimniecei, vina mums iedeva recepti un ta recepte +/- ir tada pati, protams truukst chilli un tomaatu pasta ,bet cik atminos,ka gribeejam taisiit so zupu bija problemas ar chilli un labas tomatu pastas atrasanu....
nu nah,ar tik lieliem siipola gabaliem,un pie tam vaariitem,es diezvai taadu eestu! bet taa vareetu buut eedama!
Izskatās lieliski! Es tikai ieteiktu gaļu drusku zeltaināku apcept pirms tam cepamajā pannā - būs vēl labāks smeķis zupai un gaļai :)
Labs darbs, kas padarīts, tomēr jāpiekrīt LMR1, es arī esmu gatavojis gulaša zupu, tai jābūt sarkanai, asai un ļoti biezai! Bet ,tomēr par būlēm! +++ :)
Tev talants cilvēk, mans lūgums - uztaisi kaut kad strogonovu, dikti garšo, bet vēl nēesmu pats nekad taisījis, jau iepriekš pateicos.
Paris nedelas atpakal,sagadisanas pec,biju Budapesta un baudiju gulasa zupu,ta noteikti bija pavisam savadaka . Ticu,ka ari sai nebija ne vainas :)
Vecīt, aizšāvi galīgi garām , ungāru zupa ir galīgi sarkana, tur ir vairāk produktu, un jā bez baltmaizes nav ieedama :D Nekas nekas puikas, LMR1 jums pēc laiciņa parādīs kā jagatavo Gulāš zupa ;)